Ούτε…ευρώ για τη χρήση των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων δεν εισέπραξε από τα σωματεία ο ΟΑΠΝ για την περασμένη περίοδο-Στον «αέρα» και η αθλητική ταυτότητα-Βίντεο

Ούτε…ευρώ δεν πλήρωσαν τα αθλητικά σωματεία στον ΟΑΠΝ και στο Δήμο Κοζάνης, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Kozanimedia, με αφορμή τη σχετική ερώτηση που έκανε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο προς τη δημοτική αρχή η δημοτική σύμβουλος (της συμπολίτευσης, για να μην ξεχνιόμαστε..) Φάνη Φτάκα!


Η τελευταία ρώτησε συγκεκριμένα εάν έχει σταματήσει από τις ομάδες η καταβολή του αντιτίμου για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων (δείτε το βίντεο εδώ), με τον δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη να απαντά πως (Δείτε εδώ) «δε νομίζω πως δεν έχει εισπραχθεί αντίτιμο…θα πρέπει οι αποφάσεις να υλοποιούνται απόλυτα».

Ωστόσο, τουλάχιστον τέσσερις εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων με τους οποίους επικοινώνησε το Kozanimedia έρχονται να επιβεβαιώσουν τη σχετική ερώτηση της Φάνης Φτάκα, λέγοντας κατηγορηματικά πως την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν πλήρωσαν για τη χρήση των γηπέδων και των κλειστών γυμναστηρίων, καθώς, όπως λένε «δεν μας ζητήθηκε και από τον ΟΑΠΝ»!

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως στην ίδια, προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ., ο δήμαρχος Λ. Ιωαννίδης, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, ζήτησε από τον πρόεδρο του ΟΑΠΝ Γ. Ιωαννίδη να πει περισσότερα,ως απάντηση στην ερώτηση της Φ. Φτάκα, με τον τελευταίο να επιλέγει, ωστόσο, να μιλήσει μόνο για το ζήτημα της μη έκδοσης των αθλητικών ταυτοτήτων (δείτε εδώ).

Πλέον, λοιπόν, τίθεται το ερώτημα για ποιο λόγο ο ΟΑΠΝ και ο Δήμος Κοζάνης δεν εισέπραξαν χρήματα από τα σωματεία, παίρνοντας, ουσιαστικά, πίσω την απόφασή τους να πληρώνουν οι ομάδες για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, η οποία είχε προκαλέσει «πόλεμο» μεταξύ των σωματείων και της τότε προέδρου του Οργανισμού Φάνης Φτάκα. Και, φυσικά, έχοντας εισέλθει και σε προεκλογική χρονιά, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον η συνέχεια του θέματος και η στάση της δημοτικής αρχής στο ίδιο ζήτημα.

Τέλος, να σημειωθεί πως δεν έχει προχωρήσει ούτε η έκδοση της αθλητικής ταυτότητας, που επίσης είχε προβληθεί δεόντως από τη δημοτική αρχή, με τον νυν πρόεδρο του ΟΑΠΝ Γιάννη Ιωαννίδη να εξηγεί πως πρόθεσή του είναι απλά η αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού του κόστους (ανά χρήστη και όχι ανά ώρα), αναφέροντας και το υπαρκτό, όντως, πρόβλημα με το γυμναστήριο στο 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης. 

Π.Π.


Update: Να σημειωθεί πως μέχρι και αυτή την ώρα (9.15 μ.μ.) υπάρχει η διοίκηση του Φοίνικα Κοζάνης που ενημέρωσε το Kozanimedia πως έχει σχεδόν ξοφλήσει την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Σχόλια

  1. Γιατί να εισπραξει ,κοι κοινωνική πολιτικη δεν πρεπει να κανει ο δημος,δεν πρέπει να παρέχει κάποιες δωρεάν υπηρεσίες στους δημότες ,τοσους φόρους, δημοτικά τέλη ,τοπικος πόρος ,όλα αυτά δεν φτάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.