Ενίσχυση με άρωμα Γ΄Εθνικής - Οι Θεόδωρος Βλαδίκας - Βασίλης Καλογιάννης και Ακρίτας Ακριτίδης στον Π.Α.Σ Φλώρινα!


Από αριστερά Βλαδίκας,Καλογιάννης,Ακριτίδης 

Την περαιτέρω φετινή ενίσχυσή του ανακοινώνει ο Π.Α.Σ Φλώρινα και μάλιστα με άρωμα Γ΄ Εθνικής καθώς υπέγραψαν στους ερυθρόλευκους της Φλώρινας οι Θεόδωρος Βλαδίκας , Βασίλης Καλογιάννης και Ακρίτας Ακριτίδης.


 Ο (18)  δεκαοχτάχρονος από τη Πτολεμαΐδα  μέσος Θεόδωρος Βλαδίκας ήρθε από την Α.Ε.Π Καραγιαννίων καθώς από φέτος θα σπουδάζει ως φοιτητής στη πόλη της Φλώρινας και διάλεξε τον Π.Α.Σ Φλώρινα για την συνέχεια της καριέρας του.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Θοδωρής διαθέτει ποδοσφαιρική εμπειρία με έντονες παραστάσεις καθώς έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο Πτολεμαΐδας, Μακεδονικό  Αγ. Παντελεήμονα, Αναγέννηση Πτολεμαΐδας, Α.Ε.Π Καραγιαννίων και στις Μικτές ομάδες υποδομών της Ε.Π.Σ Κοζάνης.
Αναμένεται με τα τρεξίματα και την ωριμότητα στο παιχνίδι του στο χώρο του κέντρου να βοηθήσει σημαντικά την νέα του ομάδα.

Ο επίσης (18) δεκαοχτάχρονος επιθετικός, φοιτητής κι αυτός στη πόλη της Φλώρινας,  Βασίλης Καλογιάννης με καταγωγή από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης ήρθε από τον Καμπανιακό Μ.Φ.Α.Ο αφού τελικά με καλή διάθεση και θέληση εκ μέρος της προηγούμενης ομάδας του βρέθηκε η <<χρυσή λύση>> και ο δαιμόνιος επιθετικός θα φοράει τα χρώματα του Π.Α.Σ Φλώρινα για τη φετινή χρονιά. Αναμένεται γρήγορα να ανοίξει <<λογαρισμό>> ... και να βοηθήσει τα μέγιστα την καινούργια του ομάδα στην επίτευξη των φετινών στόχων της.

Ο (24) εικοσιτετράχρονος Ακρίτας Ακριτίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού ο εκ Πτολεμαΐδας επιτελικός μέσος είναι πασίγνωστος στα ποδοσφαιρικά στέκια και μπλοκάκια προπονητών της περιφέρειας  Δυτικής Μακεδονίας. Με πλούσιο ποδοσφαιρικό παρελθόν έχοντας παίξει σε Ηρακλή Πτολεμαΐδας, Αναγέννηση Πτολεμαΐδας, Απόλλων Ακρινής, Εορδαϊκό, Α.Ε.Π Καραγιαννίων!

Με το που πήρε την ελευθέρας του από την Α.Ε.Π Καραγιαννίων ταχύτατα πριν άλλη ομάδα  προλάβει να καταθέσει πρόταση κινήθηκαν οι παράγοντες του Π.Α.Σ Φλώρινα και έκαναν δικό μας τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Όσο για τα στοιχεία του παιχνιδιού του πρέπει κανείς να έρθει στο γήπεδο μόνο να τον δει να << κλοτσάει το τόπι >> που λέμε ποδοσφαιρικά.

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Φλώρινα καλώς ορίζει στην οικογένεια μας τις νέες ποδοσφαιρικές προσθήκες και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα των ερυθρόλευκων της Φλώρινας.

 pas-florina.blogspot.com 

Σχόλια