ΓΣ Κοζάνης: Εμπειρίες μοναδικές σε ορεινό καταφύγιο | φωτο


Σε καταφύγιο Ορειβατικού Συλλόγου , που βρίσκεται μέσα στο βουνό σε υψόμετρο 1450μ. πέρασαν ένα διήμερο με πρωτοβουλία του προπονητή τους, Γιάννη Αδαμίδη, οι αθλήτριες των Τμημάτων Γυναικών και Νεανίδων του Γ.Σ.Κοζάνης το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018.
Το καταφύγιο φιλοξένησε τα 25 άτομα της αποστολής, 14 αθλήτριες και 11 συνοδοί, γονείς και μέλη του Δ.Σ.

Ο χώρος του καταφυγίου αποδείχθηκε ιδανικός χώρος για χαλάρωση και δημιουργική αναψυχή. Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές μια που το καταφύγιο ηλεκτροδοτείται, υδροδοτείται, έχει 60 κρεβάτια, κουζίνα με όλες τις συσκευές και εξωτερική ψησταριά την οποία άλλωστε τίμησαν με το παραπάνω ψήνοντας κρεατικά το βράδυ του Σαββάτου.

Τα κρεατικά πρόσφερε στο Σύλλογο μας το μέλος Γιώργος Μπισιρίτσας που είναι και χορηγός της ομάδας μας. Τα δωμάτια ήταν άνετα για τις αθλήτριες μας και τους συνοδούς αφού θερμαίνονται με ηλεκτρικούς θερμοπομπούς, η κουζίνα διαθέτει ξυλολέβητα, ενώ το βράδυ του Σαββάτου άναψαν το τζάκι του σαλονιού.

Τα παιδιά άφησαν για λίγο τις συνήθεις δραστηριότητες τους και… πήραν τα βουνά, έχοντας την ευκαιρία και τη χαρά να απολαύσουν πραγματικά ένα υπέροχο διήμερο στη φύση, κάνοντας πεζοπορίες, παίζοντας ομαδικά παιχνίδια, απολαμβάνοντας καθαρό αέρα και στιγμές χαλάρωσης.

 Με εμπειρίες όπως αυτές που είχαν στο διήμερο που βρέθηκαν ως ομάδα στο καταφύγιο, οι αθλήτριες του Γ.Σ. Κοζάνης για μια ακόμα φορά πιστοποίησαν πως αποτελούν μια μεγάλη και όμορφη παρέα.














Σχόλια

  1. Σε ποια κατηγορία τελικά θα αγωνίζεται φέτος η ομάδα των γυναικών? Έπεσε τελικά κατηγορία και μούτχι...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.