Απάντηση της ΕΠΣ Καστοριάς στην ανακοίνωση του ΑΓΣΚ Καστοριάς


 
Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της νέας Διοίκησης του Α.Γ.Σ.Κ. «Καστοριά», όπου προσπαθεί να εξηγήσει τους λόγους της μη  συμμετοχής της ομάδας έστω και την τελευταία στιγμή στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.


Έκπληξη γιατί ορισμένοι από τους σημερινούς διοικούντες, δεν εννοούν να καταλάβουν ότι η Ε.Π.Σ. Καστοριάς δεν έχει κανένα δικαίωμα να επεμβαίνει στα εσωτερικά κανενός συλλόγου, κάτι το οποίο έχουμε εξηγήσει επανειλημμένως, όμως δυστυχώς κάποιοι «κωφεύουν», είτε επίτηδες για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να καλύψουν με αυτόν τον τρόπο τις πράξεις τους, είτε γιατί νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα,  αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.

Έκπληξη, γιατί «κανένας λόγος για την ταμπακιέρα». Αντί να βγούν οι νυν διοικούντες και να εξηγήσουν τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους τα μεγάλα και παχιά λόγια τους για άλλη μια φορά ήταν λόγια του αέρα, τα έργα είναι μακριά τους και δεν μπορούν να συναντηθούν, προτιμούν να επιρρίπτουν τις ευθύνες σε όλους τους άλλους πλην των ιδίων.
Εμείς σαν Ε.Π.Σ. Καστοριάς, εδώ και καιρό, συναισθανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία, ανακοινώσαμε μέτρα με τα οποία θα τα ελαφρύνουμε, καλύπτοντας μέρος των εξόδων (έως πέντε από τις διαιτησίες τους). Αν κάποια σωματεία όπως αυτό του Α.Γ.Σ.Κ. «Καστοριά», αδυνατούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, αυτό μόνο ευθύνη της Ε.Π.Σ. Καστοριάς δεν αποτελεί.

Υ.Γ. Χρειάστηκε πέντε μέρες για να ανεβάσετε αυτή την ανακοίνωση;




Σχόλια