Γ’ Εθνική: Γρεβενά Αεράτα – ΑΟ Φλωριάδας 0-0



Ούτε απέναντι στη Φλωριάδα των πολλών προβλημάτων κατάφεραν τα Γρεβενά Αεράτα να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο Πρωτάθλημα. 

Η ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου ήταν καλύτερη, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως, δεν κατάφερε να σκοράρει, δίνοντας, έτσι, την ευκαιρία στους Αρτινούς να αποδράσουν με τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας (0-0). Να σημειωθεί πως ο ΑΟ Φλωριάδας κατέβηκε στο ματς μόλις με 12 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Οι φάσεις
26′ Σουτ του Γεωργιάδη, η μπάλα άουτ.
42′ Από κοντά ο Τάκας δεν κατάφερε να σκοράρει.
44′ Μόνος προ του Ψαρρά ο Τάκας, δεν κατόρθωσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
65′ Σουτ του Μπαλοδήμου, η μπάλα πέρασε άουτ.
75′ Αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Γεωργιάδης.
76′ Σουτ του Φουρλατάρα, απέκρουσε ο Ψαρράς.

Οι συνθέσεις:
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Κουκουτάρης, Μπατακόιας, Δαδαλής, Κοτενίδης, Κουπτίδης (75′ Καραμπάλιος), Ζαγκλιαβός (60′ Ντάνι), Μπαλοδήμος (70′ Κακαφίκας), Σάλλα, Λιάκας (25′ λ.τ. Τάκας), Βασιλόπουλος, Φουρλατάρας.

ΑΟ ΦΛΩΡΙΑΔΑΣ: Ψαρράς, Πανέτας, Τσέλα, Αντωνιάδης, Κακιώνης, Γκίκα, Κασελούρης (85′ Γκανάρας), Μπίζας, Λεκάνης, Γκαναβίας, Γεωργιάδης.


πηγή: e-grevena

Σχόλια

  1. Για το κανονικό γκόλ που ακυρώθηκε μουγκα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν παίζεις με πεθαμένους πρέπει να βαλεις δέκα γκολ όταν δες κερδίζεις τους πεθαμένους και δεν κερδίζεις είσαι και εσύ μισοπεθαμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πειράζει.Αυτοι που πριν χρόνια σας έβαζαν σε κάθε ματς 15 γκολ παίζουν τώρα όλοι Γ εθνικη..ΣΕΒΑΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.