Γ’ Εθνική: Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας – Κρόνος Αργυράδων 0-1 | φωτο - βίντεο


Την καλή- μέχρι πρότινος- σχέση με τις νικηφόρες εμφανίσεις στα εντός έδρας παιχνίδια της απώλεσε- πριν από λίγο- η ομάδα της Καλλιθέας, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς με σκορ 0-1 από τον Κρόνο Αργυράδων, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος
φωτορεπορταζ του αγώνα ΕΔΩ 


Από την άλλη, το κερκυραϊκό συγκρότημα, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη μακριά από την έδρα του, θα έλεγε κανείς, ότι είχε «σύμμαχο» σε αυτή την αναμέτρηση και τη «θεά τύχη», μιας και το γκολ που του χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης προέκυψε από γκολ στην εκπνοή του αγώνα (90’+4), ενώ, αξίζει να υπογραμμιστεί, πως πήρε κι ένα «δωράκι»από τον Μέγα Αλέξανδρο στο 81’, λεπτό κατά το οποίο ο Βασίλης Μηλιάτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζάχο από τα έντεκα μέτρα.

Άχρωμο, άοσμο, άγευστο το παιχνίδι
Αν κάποιος κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα Μέγας Αλέξανδρος- ΚρόνοςΑργυράδων και, συγκεκριμένα, στο 81ο λεπτό, γύριζε στον διπλανό του στην κερκίδα και του έλεγε «για «Χ» το βλέπω το παιχνίδι», είναι απολύτως βέβαιο, ότι θα έπαιρνε ως απάντηση «για νέο μας το λες;»

Βλέπετε, οι δύο ομάδες δεν είχαν επιδείξει μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή του ματς κάτι αξιόλογο στο χορτάρι, δίνοντας την εντύπωση πως βολεύονταν με το ισόπαλο 0-0.
Ωστόσο, στο λεπτό που προαναφέρθηκε, ο διαιτητής του αγώνα κ. Σουλίδης καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Καλλιθέας σε ανατροπή του Νικολόπουλου μέσα στην περιοχή από τον Πουλημένο, όμως, ο Βασίλης Μηλιάτης που ανέλαβε να το εκτελέσει, έστειλε την μπάλα πάνω στο τερματοφύλακα Ζάχο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό το «κακό» στον Μέγα Αλέξανδρο, στην πρώτη σοβαρή απειλή της εστίας του στο 90’+4’, σε μια εκτέλεση κόρνερ του Γκέκα, είδε ένα δεύτερο «κακό» να τον βρίσκει, όταν ο Σπαχίου με κοντινή κεφαλιά σημάδεψε δίχτυα για το τελικό σκορ 0-1 που, κατά γενική ομολογία, δεν απέδωσε «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι».



Διαιτητές: Σουλίδης, Πραχάλης (Σ.Δ. Κοζάνης), Τέγος (Σ.Δ. Γρεβενών)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Κράτσιος, Αντωνιάδης Κ. (75’ Καρανάσιος), Τάσιος, Μήνος, Λαδάς, Σαλβαρίνας (67’ Νικολόπουλος), Σιαραφέρας (82’ Ευαγγέλου), Γκέκας, Αντωνιάδης Γ. (57’ Αποστολίδης), Μηλιάτης, Χασάι

ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ:  Ζάχος, Κωστακιώτης, Αχείμαστος, Γραικός (75’ Λάμπογλου), Πουλημένος, Νταντίδης, Χάρτσιας, Χατζηδημητρίου, Κατσιαμήτας (70’ Γκέκας), Κονισπολιάτης (51’ Σπαχίου), Μουζακίτης (83’ Βλάσσης)



Τον Λάζαρο Αλεξιάδη τίμησε η Καλλιθέα 
Σειρά να τιμηθεί σήμερα από τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, είχε μια άλλοτε ηγετική φυσιογνωμία του Καστοριανού ποδοσφαίρου, ο συντοπίτης μας Λάζαρος Αλεξιάδης, που έζησε ένδοξες στιγμές φορώντας τη φανέλα των «γουναράδων» για πολλά χρόνια, με σημαντικότερη απ’ όλες την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 1980.

Στο ημίχρονο, λοιπόν, του σημερινού αγώνα Καλλιθέα- Κρόνος Αργυράδων, ο πρόεδρος των «κυανικίτρινων» κ. Πέτρος Νανάς, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Λάζαρο Αλεξιάδη, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του τη μεγάλη του προσφορά τόσο στο τοπικό μας ποδόσφαιρο όσο και, γενικότερα, στο ελληνικό.

Σχόλια