Β’ ΕΠΣΚ: Αίας Μικροβάλτου – Ερμής Πλατανορεύματος 0-3 | φωτο - βίντεο


Δεύτερη ήττα για τον Αίαντα Μικροβάλτου, αυτή τη φορά εντός έδρας από τον Ερμή Πλατανορεύματος με σκορ 0-3, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της β’ κατ. ΕΠΣ Κοζάνης, το βροχερό απόγευμα της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2018.

 Η ομάδα του Μικροβάλτου ήταν και πάλι ανέτοιμη, εμφανίστηκε με μόλις με 11 ποδοσφαιριστές χωρίς κανένα αναπληρωματικό (το ρόστερ περιλαμβάνει πάνω από 30 ποδοσφαιριστές), ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο όπου έμεινε στο 0-0 και στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε 3 γκολ από το Πλατανόρευμα, που σε αυτό το διάστημα ήταν καλύτερο.



 Το θετικό που κρατάει από τον αγώνα το Μικρόβαλτο ήταν η πολύ καλή εμφάνιση του Σάκη Αρ. Καβουρίδη, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θα βοηθήσει την ομάδα στη συνέχεια.


Τα γκολ της συνάντησης πέτυχαν, ο Ζαχαρίας Τσιμόπουλος 2 (στο 48’ και στο 90’) και ο Σάκης Καψαλιάρης (στο 52’) (ως βίντεο).


Του αγώνα προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, από τον π. Αθανάσιο Παπαδόπουλο.


Πολύ καλή η διαιτησία του Κουτσώνα και των βοηθών του, Παπαδόπουλου Μ. και Βαμβακά.


ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Σταθόπουλος Δημ.): Τσιόκας Αγγ., Βλαχάβας Π., Ντίνας Λ., Παλιανόπουλος Ν., Μαρκόπουλος Β., Λάμπρος Χ., Εσμεράλντο, Σαΐτης Γ., Γκέος Φ., Καβουρίδης Αθ., Τσαράβας Γ..

Η σύνθεση της ομάδας των γηπεδούχων (το Φ.Α. με τη σύνθεση του Πλατανορεύματος ήταν δυσανάγνωστο).

περισσότερες φωτογραφίες στο mikrovalto.gr


Σχόλια