Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ηρακλής Πτολεμαΐδας - Μακεδονικός Κοζάνης 0-3 - Ο Μακεδονικός ευχαριστεί για την φιλοξενία! | φωτο - βίντεο

Πάτησε γκάζι στο Β’ μέρος ο Μακεδονικός Κοζάνης ημίχρονο 0-0 και πήρε καθαρή νίκη μέσα στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας με σκορ 0-3.


 Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και με ένα γκολ του Αργυρόπουλου και δυο του Ντουρμίσι,  έφτασαν δίκαια στην δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 23’  σέντρα Γοδενόπουλου κεφαλιά πάσα Λέκα, σουτ Ντουρμίσι άουτ.
Στο 26' Ντουρμίσι θα γίνει κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή θα δώσει στον Καζαντζίδη μέσα στην περιοχή θα πλασάρει αλλά λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή θα σώσουν οι αμυντικοί.
Στο 37’ Καζαντζίδης στον Ντουρμίσι σουτ,  άουτ.

Στο 44’  φάουλ για τον Ηρακλή με τον Καραπέγιο μέσα στην καρδιά της άμυνας του Μακεδονικού,  η μπάλα περνάει επικίνδυνα από αμυντικούς και επιθετικούς και περνάει άουτ.
Στο 50’  σέντρα Ντουρμίσι,  πρώτη κεφαλιά Καζαντζίδη, δεύτερη γυριστή κεφαλιά Αργυρόπουλου ο Μιχαηλίδης θα αποκρούσει η μπάλα,  θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1.

Στο52’ φάουλ Τζέλου στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά Ντουρμίσι λίγο έξω.
Στο58’  αντεπίθεση με Μαρνασίδη,  σουτ έξω από την περιοχή,  άουτ.
Στο 64’  φάουλ Τζέλου,  κεφαλιά Ντουρμίσι η μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Στο 67’  φάουλ Παπαδόπουλου διώχνει σε κόρνερ ο Ζηνόβιος.

Στο 73’ Καραφουλίδης στην αντεπίθεση σέντρα μέσα στην περιοχή, διαδοχικά σουτ η μπάλα κοντράρει σε σώματα κι απομακρύνεται.
Στο 72’  ωραία ενέργεια και σέντρα Γεωργιάδη μέσα στην περιοχή και με δυνατή κεφαλιά ο Ντουρμίσι θα γράψει το τελικό 0-3.
Στο 74' διαγώνιο σουτ Λέκα,  αποκρούει ο Μιχαηλίδης. 
 Στο 88’  ο Λεμονής στον Τσούτση,  σουτ,  η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.



Ηρακλής Πτολεμαΐδας (Πανίδης): Μιχαηλίδης, Τοπάλης, Παπαδόπουλος, Μωυσιάδης (53’ Αιχμαλωτίδης), Ντάβες, Καραπέγιος, Λούσιος (72’ Κουτρούδης), Γιαννιός (65’ Τσούτσης), Μαρνασίδης, Καραφουλίδης, Σαπαλίδης (32’ Λεμονής).



Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Ζηνόβιος, Γοδενοπουλος, Κιβρακίδης, Αντωνόπουλος, Θωμαΐδης, Αργυρόπουλος (87’ Κατσάρας), Γεωργιάδης, Λέκα (82’ Χατζηζήσης), Ντουρμίσι, Καζαντζίδης (75’ Βλάχος), Μουρατίδης (46’ Τζέλος).



Διαιτητής: Ζούγρας
Βοηθοί: Κανδυλιώτης, Τσιγγένης

Ο Μακεδονικός Κοζάνης ευχαριστεί για τη φιλοξενία  τον Ηρακλή  Πτολεμαΐδας

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας  για τη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα εξέδωσε η διοίκηση του Μακεδονικού Κοζάνης.  

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Το ΔΣ του Μακεδονικού ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν την διοίκηση, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους ανθρώπους του Ηρακλή Πτολεμαΐδας  για την υποδειγματική φιλοξενία τους.

Η συμπεριφορά τους αποτελεί τιμή για το ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο και το μόνο που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία.






Σχόλια