Γ’ Εθνική: ΑΣ Γιαννιτσά - Ερμής Αμυνταίου 1-0 | φωτο - βίντεο

Με νίκη συνέχισε η ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσά, που κέρδισε με 1-0 τον Ερμή Αμυνταίου φτάνοντας στους 9 βαθμούς.



Οι γηπεδούχοι χωρίς να εντυπωσιάσουν ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους κερδίζοντας δίκαια, αν και αγχωτικά με 1-0 τον Ερμή.

Η κατοχή της μπάλα και πάλι άνηκε στον ΑΣ Γιαννιτσά, που όμως και πάλι, ήταν φλύαρος και άστοχος επιθετικά, η ομάδα θα μπορούσε κάλλιστα να πετύχει και άλλα γκολ στις ευκαιρίες που είχε και να τελείωνε, πολύ πιο άνετα το ματς. Ο Ερμής με αμυντικούς προσανατολισμούς δεν δημιούργησε καμία επικίνδυνη φάση στα καρέ των Γιαννιτσών, έψαχνε την αντεπίθεση που δεν τους βγήκε ποτέ.

Το τελικό 1-0 και η νίκη των Γιαννιτσών, κρίνεται δίκαια για τους γηπεδούχους που έπαιξαν παρουσία 400 περίπου φιλάθλων στον δημοτικό στάδιο της Πόλης

Φάσεις και γκολ:
Στο 6’ ο Κοβάτσης κερδίζει την μπάλα περνά από τα αριστερά σουτάρει η μπάλα κοντράρει σε πόδια αμυντικού που κάνει την προβολή και κόρνερ.

Στο 7’ εκτέλεση κόρνερ για τα Γιαννιτσά με τον Ζούρκο κεφαλιά γυριστή του Καραγιάννη και 1-0 γκολ για την ομάδα των Γιαννιτσών.

Στο 21’ πάσα του Καραγιάννη στον Ζούρκο κοντινό δυνατό σουτ απέκρουσε σωτήρια ο Ηλιόπουλος.

Στο 32’ ο Ηλίαδης μπήκε στην περιοχή των Γιαννιτσών σούταρε απελπιστικά άουτ.

Στο 48’ φάουλ εκτελεί ο Ζούρκος ο Δόνες διώχνει άσχημα σε κόρνερ η μπάλα σύριζα από το δοκάρι του Ηλιόπουλου.

Στο 62’ σουτ του Μπαμπαλή δοκάρι για τα Γιαννιτσά που πιέζουν για άλλο γκολ .

Στο 71 σουτ του Κοτσαρίδη πέρασε άουτ.

Στο 86’ όμορφη πάσα του Ευθυμιάδη στο Χουσείνογλου τετ α τετ ο επιθετικός των Γιαννιτσών με την εστία, διώχνει σε κόρνερ ο Ηλιόπουλος και πάλι κρατώντας το 1-0.

Διαιτητής: Χαψάς Σ.Δ. Σερρών επιεικώς μπορεί να χαρακτηριστεί κουραστικός με τα πολλά σφυρίγματα του δεν βοήθησε να παιχτεί αγώνας.


ΑΣ Γιαννιτσά (Στέργιος Κιούρκας):  Κύρου, Μπαμπαλής, Παπσυμεών, Σέρα, Ιορδανίδης, Μουρίκι, Κοβάτσης, Κοτσαρίδης, Καραγιάννης, Ζούρκος, Παντελίδης.


Ερμής Αμυνταίου (Κώστας Μαργιορίδης):  Ηλιόπουλος, Γκάρας, Πιριτζάους, Κουτσιμήτρος, Δόνες, Χαμαλίδης, Αμαραντίδης, Τσορλίνης, Αθανασιάδης, Βλαδίκας, Ηλιάδης.

Γ. Χατζηχρήστος




Σχόλια