Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕΠ - Ακ. Π. Βοΐου 1-0 | φωτο - βίντεο

Δεν την τιμώρησε η μπάλα
Σε ένα παιχνίδι επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων παρουσία 120 φιλάθλων και με σωρεία ευκαιριών η ΑΕΠ λυτρώθηκε τελικά από ένα γκολ καραμπόλα.


Οι πόντιοι σε μια ιδανική ημέρα για ποδόσφαιρο παίζοντας ίσως το καλύτερό τους για φέτος παιχνίδι είχαν την ατυχία να βρουν απέναντι τους έναν πολύ καλό τερματοφύλακα ο οποίος κράτησε το Βόιο στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.



Το φιλμ του παιχνιδιού:
7΄ κάθετη μπαλιά του Μετικάνου από τα δεξιά ο Καρακατσάνης μπαίνει στην περιοχή με προσποίηση αδειάζει τον αμυντικό σουτ με τα πόδια αποκρούει ο Ζαρκοδήμος.
19΄ νέα καλή στιγμή με τον Βασσάκη ο οποίος θα σπαταλήσει την ευκαιρία να χρισθεί σκόρερ.
27΄ ο Καρακατσάνης με αλλεπάλληλες προσποιήσεις βρίσκει χώρο σουτ η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό δίπλα από το αριστερό δοκάρι κόρνερ.
28΄ ο Μετικάνος πασάρει στην πλάτη της άμυνας και αριστερά στον Πασχαλίδη ο οποίος μπαίνει στην περιοχή σέντρα ο Καρακατσάνης δεν βρίσκει καλά την μπάλα άουτ.
42΄ σουτ του Σερσέμη η μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
50΄ ανάπτυξη των γηπεδούχων από τα αριστερά ο Πασχαλίδης παράλληλα σέντρα αφήνει την μπάλα κάτω απ΄ τα πόδια του ο Σερσέμης προ του Δαλκερανίδη σε κόρνερ με τάκλιν ο Αλεξίου.
53΄ ο Μετικάνος θα τροφοδοτήσει στα δεξιά τον Καρακατσάνη που μπαίνει στην περιοχή θα πιεσθεί από αμυντικό θα βρεθεί στο έδαφος παίζεται δείχνει ο ρέφερι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

70΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων και απομάκρυνση των αμυντικών του Βοίου η μπάλα θα πάει αριστερά και κάτω από το χώρο του κέντρου κάτοχος θα γίνει ο Ελευθεριάδης θα σεντράρει κεφαλιά του Αλεξίου Ι. ενστικτωδώς απόκρουση του Παπαγερίδη στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης σουτάρει και με τάκλιν αυτοθυσίας απομακρύνει ο Πασχαλίδης.
71΄ στην αντεπίθεση επέλαση του Παπαδόπουλου ο οποίος μπαίνει στην περιοχή σουτάρει διώχνουν οι αμυντικοί η μπάλα στον Ντούκα έξω απ’ την περιοχή σουτ η μπάλα χτυπάει σε πόδι αμυντικού και το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.

77΄ ένα δύο Χαματάι Καρακατσάνη σουτ του τελευταίου στην γωνία ωραία απόκρουση του Ζαρκοδήμου.
80΄ κάθετη μπαλιά του Ντούκα μέσα στην περιοχή στον Καρακατσάνη προσποίηση στον Αλεξίου Γ. ο οποίος τον ανατρέπει, πέναλτι εκτελεστής ο παθών αλλά ωραία στην δεξιά του γωνία αποκρούει ο Ζαρκοδήμος.
87΄ ατομική προσπάθεια από τα αριστερά του Καρακατσάνη σέντρα κεφαλιά του Βοριαζίδη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι απομάκρυνση από τους 
αμυντικούς.

90΄ ο Καρακατσάνης θα σκάψει ωραία την μπάλα στο 
Βλαδίκα μέσα στην μικρή περιοχή σουτ νέα απόκρουση Ζαρκοδήμου.
Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Γεωργιάδης με βοηθούς τους Λαμπριανίδη και Τζουβάρα Ν.
  
Συνθέσεις ομάδων:



ΑΕΠ (Κατακαλίδης) Παπαγερίδης Βοριαζίδης Βασσάκης (52΄ Βλαδίκας) Σαββίδης Παπαδόπουλος (81΄ Αρτεμίου) Πασχαλίδης Τσιντός (52΄  Χαματάι) Μετικάνος Σερσέμης Καρακατσάνης Δαλκερανίδης (63΄Ντούκα) Βλαδίκας


Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου (Δημητρίου) Ζαρκοδήμος Γ.  Στεργιόπουλος (81΄ Θεοδωρόπουλος) Καραγιάννης Αλεξίου Γ.  Δημητριάδης Ίττης Μιχαηλίδης (52΄ Παπουτσίδης) Αγκάστρα (58΄ Αλεξίου Ι.) Φασούλας Ελευθεριάδης (87΄ Μητσόπουλος) Ζαρκοδήμος Κ.  





Σχόλια

  1. Giati den Len gia to gkol toy boioy sto proto meros toy paixnidioy poy akyrothika adika eee.. Exoyme Maria kai blepoyme poion adikh to apotelesma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας αμερόληπτο ρεπορτάζ κάνετε εκεί στα Καραγιαννια πάντα τα τελευταία χρόνια που παίζει τοπικό η ομάδα πάντα βοηθείται από αστάθμητους παράγοντες φτάνει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα να παθετε ταουγκανοι ,κ μαθε μα γράφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί φίλε να έχεται την Μαρία και να βλέπετε , αν αδικήθηκε η ομάδα σας για το φάουλ μπορεί να έχετε δίκαιο ? αλλά το γκολ μπήκε έχοντας σταματήσει ακόμα και οι ποδοσφαιριστές της ομάδα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα εκεί στο Βόιο βγάλτε το μίσος σας στην Κοζάνη και αφήστε εμάς όπως πέρσι ξέρετε εσείς πως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφήστε εμάς και κοιτάξτε την Κοζάνη τώρα ξέρετε εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χάνεται την ουσία πραγματικά ,έλεος ,για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μίλαμε απολαυστε το παιχνίδι και μην στέκεσται σε μικρότητες και ασήμαντα πράγματα αν ήταν φάουλ αν ήταν οφσάιντ αν ηταν γκολ αν και αν και άν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Afhste to boio kai koitakste thn omadoyla SAS me toys misdoforoys apo thn ptolemaida poy SAS ta pairnoun kai nomizete oti exete kalh omada xaxa kai afhste ta dika SAS paidia apekso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτσι ακριβώς σας κοροϊδεύουν όλοι εκεί στην Ξηρολίμνη που ούτε ξέρετε πως λέγεται η ομάδα ΑΕΠ ΑΕΠ Κοζάνης ΑΕΠ καραγιαννιων ΑΕΠ πάντων ΑΕΠ Πτολεμαϊδας ενώ εμείς λεγόμαστε ακαδημία βοιου να ξέρετε και μόνο έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν κατάλαβες σας κέρδισε η ΑΕ Ποντίων, σας παίζαμε 90 λεπτά μονότερμα. Σας λένε ακαδημία Βοιου τοτε γιατί παίζουν στην ομάδα σας ποδοσφαιριστές απο Γρεβενά? H ΑΕΠ θα παίρνει πάντα οτι καλύτερο υπαρχει είτε είναι απο Πτολεμαίδα είτε απο Γρεβενά είτε απο Ρουμανία γιατί έτσι γουστάρουμε, για να σας έχουμε πάντα απο κάτω ,τόσο απλά

      Διαγραφή
  10. Εμεις αουγκανοι...εσεις τι ειστε τελικα;αεπ ποντιων κοζανης;αεπ καραγιαννειων;αεπ πτολεμαιδας;;;καλοι ειστε για το τοπικο δευτεροτριτοι δεν χρειαζεστε διαιτησιες τυπου γεωργιαδη...ααα..και μην ξεχναμε εχει και δευτερο γυρο..ταγαρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας μην ακυρωνε ο εποπτης απο τα Lidl το γκολ και θα σας εβλεπα μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και τι θα γινει στο δευτερο γυρο ρε ψευτομαγκα που κρυβεσε πισω από την ανωνιμια… αλλα μια ζωη απολίτιστοι ειστε τα ξεχασατε τα περσινα με την κοζανη που αντι τωρα να εισασταν Γ τοπικο βγαζετε και γλωσσα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σου υπενθυμίζω οτι πέρσι ήμασταν Γ ΕΘΝΙΚΗ αν δεν το θυμάσαι, α και κάτι άλλο λεγόμαστε ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ έχουμε έδρα το γήπεδο Ξηρολίμνης για χρηστικούς λόγους και η Ξηρολίμνη είναι στον Δήμο Κοζάνης....και κάτι ακόμα θα βλέπετε πάντα την πλάτη μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.