Γ’ ΕΠΣ Κοζάνης: Κοζάνη 2004 - Α.Σ. Ποντίων Μεσοβούνου 5-1 | φωτο - βίντεο

Αέρας ήταν  στο Α’  ημίχρονο η Κοζάνη  2004 μέσα στην Νέα Νικόπολη,    όπου  προηγήθηκε 4-0 κι έφτασε σε νέα νίκη κόντρα στους Πόντιους Μεσοβούνου  με  τελικό  σκορ 5-1,  κάνοντας έτσι   το δυο στα δυο  στο πρωτάθλημα της Γ’  κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.




Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες  και πήραν δίκαια τη νίκη φτάνοντας τους 6 βαθμούς σε δυο παιχνίδια.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 4’  σέντρα Κουνάβα , σουτ Δαϊλιάνη  άουτ.
Στο 11’ ο Κουνάβας θα βγάλει νέα σέντρα μέσα στην περιοχή σουτ Αποστολίδη αποκρούει ο  Καμπούρης,  η μπάλα θα φτάσει στον Γκόγκο που από κοντά θα κάνει το 1-0.
Στο 14’  σέντρα Σταθόπουλου,   διαγώνιο σουτ του Κουνάβα και 2-0.
Στο 19’  ο Δαϊλιάνης ωραία μπαλιά στον Κουνάβα που με πλασέ θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο 21’ Δαϊλιάνης στον Κουνάβα,  σουτ από κοντά άουτ.
Στο 23’ Σταθόπουλος μέσα στην περιοχή πλασ , διώχνει με τα πόδια ο Καμπούρης.
Στο 32’  ανατροπή του Γκόγκου μέσα στην περιοχή και πέναλτι. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Αποστολίδης για να γράψει το 4-0.
Στο 64’  κόρνερ Δαϊλιάνη σύγχυση μέσα στην περιοχή, μετά από κόντρες η μπάλα θα φτάσει στον Λιαμπότη που θα γράψει το 5-0.
Στο 62’ έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη Α, θα βγάλει τετ α τετ  τον Γκόγκο που θα ανατραπεί από τον Καμπούρη και νέο πέναλτι. Ο Μαλόκου θα αναλάβει την εκτέλεση αλλά ο Καμπούρης θα αποκρούσει τη μπάλα,  θα χτυπήσει στο δοκάρι και ο τερματοφύλακας  των Ποντίων Μεσοβούνου  θα μπλοκάρει.
Στο 79’  σουτ Ισπόγλου,  μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Καμπούρης.
Στο 80’  αδράνεια της άμυνας της 2004,  ο Λογδανίδης μόνος του,  σουτ άουτ.
Στο 83’ ο Τσιαΐδης   με δυνατό σουτ,  θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 5-1.


Κοζάνη 2004 (Καραθανάσης):  Μεντεσίδης,  Αντωνιάδης Ν (53’ Τσικόπουλος), Αποστολίδης, Μαλόκου, Δαϊλιάνης, Τάγκας, Σταθόπουλος (69’ Τριανταφύλλου), Βατζήκας (47’ Λιαμπότης), Γκόγκος, Αντωνιάδης Α, Κουνάβας (50’ Ισπόγλου).


Πόντιοι Μεσοβούνου (Δίκας): Καμπούρης, Νικολάου, Παναγιωτίδης, Οικονόμου (46’ Λογδανίδης), Ιγνατιάδης (75’ Μιχαηλίδης), Χατζηιωαννίδης,  Δουλκερίδης, Κατωτικίδης, Τσιαίδης, Κεραμιτζής (46’ Ελευθεριάδης).


Διαιτητή: Χατζηγεωργίου
Βοηθοί: Πανυτσίδου, Γκαντούνας






Σχόλια