Β’ ΕΠΣΚ: Αναγέννηση Λιβαδερού – Αίας Μικροβάλτου 3-1 | φωτο - βίντεο

Κοντά στην κατάκτηση του πρώτου βαθμού στο φετινό πρωτάθλημα έφτασε ο Αίας Μικροβάλτου, αλλά λύγισε στο τελευταίο 5λεπτο της αναμέτρησης εκτός έδρας από την Αναγέννηση Λιβαδερού το απόγευμα της Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2018 και ηττήθηκε με σκορ 3-1.



Η ομάδα του Μικροβάλτου, παρά τις σημαντικές απουσίες παικτών της, παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο ισοδύναμη -αν όχι καλύτερη- από τη γηπεδούχο, είχε δυο δοκάρια και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με τον Φιλήμονα Γκέο ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 2ο ημίχρονο υποχώρησε κάπως δίνοντας την πρωτοβουλία στους παίκτες του Λιβαδερού, και ενώ διαφαινόταν ότι θα αποσπούσε το βαθμό της ισοπαλίας ήρθε ο Γιώργος Μίχος-"Ρονάλντο" (περσινός πρωταγωνιστής με την ομάδα του Αίαντα που επανέκαμψε στη ομάδα της γενέτειράς του) στο τελευταίο 5λεπτο με δυο γκολ, ρίχνοντας στο …καναβάτσο τους Μικροβαλτινούς!

Τα γκολ του αγώνα:

1-0 στο 32’ από τον Δημήτρη Αρίδα με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής (οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι η σέντρα στον σκόρερ έγινε αφού η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του άουτ).

1-1 στο 34’ από τον Φιλήμονα Γκέο, με υπέροχο τεχνικό σουτ μετά από το ριμπάουντ από το δοκάρι σε σουτ φάουλ του Βαλάντη Αναστασίου.

2-1 στο 85’ από τον Γιώργο Μίχο ("Ρονάλντο"), με το γκολ να ανήκει σε μεγαλύτερο ποσοστό στον ΌθωναΠαπαδόπουλο που από το ύψος της δικής του περιοχής διάνυσε σχεδόν πάνω στη γραμμή του πλαγίου άουτ τα ¾ του γηπέδου και πάσαρε στον αμαρκάριστο σκόρερ που ήταν μόνος του στην μικρή περιοχή και δεν αστόχησε.

3-1 στο 90’ και πάλι με κοντινό πλασέ του Γιώργου Μίχου, μετά από ασίστ -και πάλι- του κεντρικού αμυντικού των γηπεδούχων Όθωνα Παπαδόπουλου, που σίγουρα ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης.

Δύο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους του Μικροβάλτου, από τον Σάκη Καβουρίδη με εκπληκτικό μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής και πλάγια στο 15’ μετά από χτύπημα κόρνερ του -Μικροβαλτινού εκ μητρός στην καταγωγή- Θανάση Τσαμπερτίδη, και από τον Βαλάντη Αναστασίου με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 34’. Δοκάρι και από την πλευρά των γηπεδούχων μετά από μακρινό δυνατό σουτ στο 49’.

Πολύ καλή η διαιτησία του Γιώργου Σπέντζα και των βοηθών του (γυναικών) Μπακατάρη και Χολέβα (για τη φάση στο πρώτο γκολ του Λιβαδερού που ζήτησαν άουτ πριν την τελική σέντρα οι φιλοξενούμενοι δεν είναι διαφωτιστικό το βίντεο).


aias141018 5aias141018 6
aias141018 7aias141018 8
aias141018 9aias141018 10
aias141018 11aias141018 12
aias141018 13aias141018 14



Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ: Δισερής Γ., Πουρνάρας Ι., Σγούρος Δ., Μίχος Γ., Καρανίκος Ν., Αρίδας Δ., Γεωργούλας Ι., Παπαδόπουλος Όθ., Μίχος Χρ., Zani Le., ZaniIr..

Σαν αλλαγή για το Λιβαδερό αγωνίστηκαν οι, Νίκος Δ., Παπαστέργιος Γ., Τσιόκανος Αθ., και Βέττας Αλ..

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Σταθόπουλος Δημήτριος): Τσιόκος Αγγ., Λάμπρος Χρ., Βλαχάβας Παν., Μαρκόπουλος Βασ., Κουμπέτσος Κ., Καβουρίδης Αθ., Σαΐτης Γ., Γκέος Φιλ., Αναστασίου Βαλ., Τσαράβας Γ., Τσαμπερτίδης Αθ..

mikrovalto.gr

Σχόλια

  1. Ο καλύτερος βραζιλιάνος που έχει περάσει ποτέ από την αναγέννηση λιβαδερου (Γιώργος Μίχος η όπως τον ξέρει όλος ο κόσμος Ροναλντο Ο αυθεντικός) δώστε του από τώρα το χρυσό παπούτσι 4 συμμετοχές 7 γκολ και είχε και πυρετό σε αυτό το ματς η προτείνω να μικρύνουν οι εστίες ώστε να αυξηθεί ο βαθμός δυσκολίας γιατί θα ξεπεράσει για άλλη μια χρονιά τα 30 γκολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.