Γ’ Εθνική: ΑΕ Λευκίμμης – Γρεβενά Αεράτα 4-0


Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη έκανε… πλάκα στα Γρεβενά Αεράτα, επικρατώντας με 4-0, σε ένα ματς που έλαψε το άστρο του Βαρούχα (δυο γκολ).


Σε… πολυβόλο του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής έχει εξελιχθεί αυτές τις πρώτες αγωνιστικές η ΑΕ Λευκίμμης, κι ας έχει κάνει ήδη το ρεπό της.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη, μετά τα δύο τέρματα που σημείωσε στην πρεμιέρα της με τον Μακεδονικό Φούφας (2-2), συνέχισε με τεσσάρα στην Άρτα επί της Φλωριάδας (4-0), και ένα ακόμη καρέ την Κυριακή.

Αφού, η “βασίλισσα” έκανε (νέο) πάρτι απέναντι στα Γρεβενά Αεράτα, τα… φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα (4-0), και φυσικά, έγινε η πρώτη ομάδα του ομίλου που έφτασε, κιόλας τα 10 γκολ ενεργητικό, δείχνοντας, ενόψει του μεγάλου εκτός έδρας ντέρμπι με το Ναυπακτιακό, πως, τουλάχιστον, στο επιθετικό κομμάτι είναι πανίσχυρη.

Και μπορεί, οι δύο νίκες της ΑΕΛ να κόπιασαν απέναντι σε ομάδες, που όπως φαίνεται, είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, όμως, σίγουρα, η επιθετική λειτουργία και αποτελεσματικότητα των Κερκυραίων είναι αξιοσημείωτη.

H κερκυραϊκή ομάδα, που ήταν σαφώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έφτασε στο προβάδισμα στο 32ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Τσεβανέδη, ο Βαρούχας άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ.

Με την ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη να καθαρίζει οριστικά την… ιστορία στα μισά της επανάληψης.

Με τον Κυπτίου να υπογράφει το δεύτερο λευκιμμιώτικο τέρμα στο 64′ και τον Τσόφλιο, πέντε λεπτά αργότερο, να σημειώνει το 3-0.

Το κερασάκι στην λευκιμμιώτικη… τούρτα έβαλε ο Βαρούχας, στο 84ο λεπτό, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τέταρτο της Βασίλισσας.

Διαιτητής του ματς ήταν o Κώστας Νέος από την ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους επίσης Γιαννιώτες, Θανάση Θανασιά και Κώστα Λιόντο

ΠΗΓΗ: corfusports

Σχόλια