Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Κοζάνη - Τιτάν Σερβίων 3-0 | φωτο - βίντεο

Επτά στα επτά για την ομάδα της Κοζάνης,  που μοιράζεται την πρώτη θέση της βαθμολογίας με την ΑΕΠ έχοντας από 21 βαθμούς.  
Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν  να δαμάσουν τον πολύ δυνατό Τιτάνα  με σκορ 3-0.



Η Κοζάνη  καλύτερη στο πρώτο μέρος προηγήθηκε 1-0 στο 33’  με ωραίο γκολ του Τραυλού. Στη συνέχεια ο Τιτάν ισορρόπησε  και πήρε μέτρα  στο  γήπεδο κυνηγώντας την ισοφάριση.
Στο  70’  όμως οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0,  με σουτ του Χατζή και μετά από πέντε λεπτά ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0,  με γκολ του Μπαλίτσα και "καθάρισαν" το παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 1’  Αροσβίλι διαγώνιο σουτ λίγο έξω.  
Στο 15’  κούρσα του Δουβαρτζίδη  και σουτ λίγο έξω από την περιοχή η κοντράρει και περνάει κόρνερ.  
Στο 20’   παράλληλη μπαλιά Αροσβίλι,  δε προλαβαίνει ο  Αθανασιάδης  να σπρώξει  την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 24’  ωραία μπαλιά Αροσβίλι στον Δούμα μέσα και πλάγια από την περιοχή θα πιάσει διαγώνιο σουτ λίγο έξω.
Στο 25’  σέντρα Τσικόπουλου   κεφαλιά Σαββούδη ενστικτωδώς αποκρούει  σε κόρνερ ο Χρυσοστομίδης.
Στο 33’  Τρομπούκης Κ.  σέντρα στον Τραυλό μέσα στην περιοχή,  θα ψάξει το σουτ και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.  
Στο 57’ Σαββούδης στον Τσικόπουλο,  αυτός σοαει πίσω στον Δήμτσιο, σουτ άουτ.
Στο 60’ ατομική προσπάθεια του Σαββούδη,  θα βρεθεί στο έδαφος μέσα στην περιοχή, οι φιλοξενούμενοι  θα ζητήσουν πέναλτι,  ο κ. Καρατέρπος  συνεχίζει το παιχνίδι.
Στο 69’  Αθανασιάδης από πλάγια  θα δώσει στον Χατζή,  που θα κάνει τις προσποιήσεις, θα σουτάρει δυνατά και θα γράψει το 2-0.
Στο70’ Αθανασιάδης στον Χατζή,  νέο σουτ αποκρούει ο Γκόγκος.
Στο 71’  ο Χατζής θα βγάλει μόνο του τον Αθανασιάδη αλλά αυτός θα σουτάρει πάνω στον Γκόγκο.
Στο 73’  πρώτο σουτ Τρομπούκη Θ.,  κόντρα,  δεύτερο σουτ μέσα από την περιοχή του Μπαλίτσα η μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Στο 84’  φάουλ Τραυλού κεφαλιά Δούμα ενστικτωδώς διώχνει ο Γκόγκος.



Κοζάνη (Σιαπανίδης): Χρυσοστομίδης, Τρομπούκης κ., Αροσβίλι (65’ Τρομπούκης Θ.), Κοτταρίδης, Μπαλίτσας (76’ Σαρηγιαννίδης), Τσικόπουλος Ηλ.,  Αθανασιάδης (82’ Τζιτζιλώνης), Χατζής, Ζηνόβιος (77’ Πουτογλίδης), Τραυλός, Δούμας.


Τιτάν Σερβίων (Παρασκευάς): Γκόγκος, Μέτκο (82’ Παπαστέργιος), Λάμπρου, Χαρίσιος, Μπουμπόναρης, Σαλτσίδης, Δουβαρτζίδης (82’ Βητόπουλος), Δήμτισος (88’ Γκίνι), Χρυσοστομίδης, Σαββούδης (75’ Πλιάτσικας), Τσικόπουλος Σ.


Διαιτητής: Καρατέρπος

Βοηθοί: Τζιουβάρας, Βογδόπουλος 







Σχόλια

  1. Ασφάλεια προσέξουν η διαίρεση παίζουν και οι άλλες ομάδες το προταθλιμα δεν είναι για δύο.Το επνιξες το πέναλτυ ΚΑΡΑΤΕΡΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει το πεναλτι το πνιξε.Αλλα τι εννοεις...ασφαλεια προσεξουν η διαιρεση?

      Διαγραφή
    2. Ρε φίλε εσυ η αλβανός η χαμπαρι δεν το έχεις το ελληνικο. Το μόνο ορθογραφικό που πέτυχες ήταν το επώνυμο του διαιτητή.

      Διαγραφή
  2. Μπερδευεσαι φίλε είναι φάουλ έξω από την περιοχή η ανατροπή γίνεται έξω και φαίνεται ολοκάθαρα στην κάμερα από έναν φίλαθλο της ΑΕΠ αυτό για να μην λέτε ότι το γράφει Κοζανίτης το δίκαιο δικαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως λέγεσαι ρε φίλε που εισαι και φίλαθλος της ΑΕΠ

      Διαγραφή
    2. Ταρλαγανιδης Δημήτριος από σκήτη

      Διαγραφή
    3. Δημήτρη πολυ σωστα λες είναι εξω απο την περιοχή. Αλλά δεν υπάρχει παράβαση γιατι ο μπαλιτσας τσιμπάει την μπάλα και όχι πόδια. Δυσκολη φαση και Μπραβο στον ρέφερι για την απόφαση.

      Διαγραφή
  3. Όχι φίλε αυτό που δεν έδωσε ούτε φάουλ το χέρι του Δουμα που το έδωσε επιθετικό φάουλ.Δες στη φωτογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν ειναι πεναλτι,που ειναι γιατι παταει γραμμη,ειναι φαουλ.Τι εδωσε ο διαιτητης?Τιποτα.Μετα τον τσεμεντεριδη ο καρατερπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο παίκτης της Κοζάνης στην φαση που ζητάει πεναλτι ο Σαββουδης περνει καθαρα την μπάλα και στην συνέχεια πέφτει ο παίκτης.που και να μην είχε ριπλει και βίντεο. Ούτε από βίντεο μπορείτε να καταλάβετε τι έγινε.και αν γινόταν κάτι θα ήταν εκτός περιοχής. Μπράβο στον διαιτητη και τον βοηθό που πήραν την σωστή απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.