Παρελθόν από τον Άγιο Παντελεήμονα ο Γιώργος Συμεωνίδης

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Συμεωνίδης Ματιές στα σπορ
Παρελθόν  απο τον Άγιο Παντελεήμονα  για καθαρά προσωπικούς λόγους, ύστερα από περίπου 1,5 χρόνο αποτελεί ο  Γιώργος Συμεωνίδης. 

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής επικοινώνησε μαζί μας και θέλησε να ευχαριστήσει όλους στον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα για τις πολύ όμορφες στιγμές που πέρασε στην ομάδα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε .....  
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την διοίκηση του Μακεδονικού  Αγίου  Παντελεήμονα   τους συμπαίκτες  μου και τους φίλους της ομάδας γνωστούς ως "PATELAKERS" για τον υπέροχο 1.5 χρόνο  που πέρασα στην ομάδα .

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αντώνη τον Μπλάγα τον Πέτρο Δόκα τον Γιάννη Μεδίτσκο και τον προπονητή Γιάννη Έλκα για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπό μου αυτό όλο το διάστημα.
Οι λόγοι που αποχωρώ από την ομάδα είναι ΚΑΘΑΡΆ προσωπικοί  και εύχομαι καλή συνέχεια στον Μακεδονικό ...

Όπως μας δήλωσε ο ίδιος ο Συμεωνίδης  ήδη υπάρχουν προτάσεις    από δυο ομάδες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους,  τις οποίες εξετάζει.

Το βιογραφικό του Γιώργου Συμεωνίδη :
Ξεκίνησε από την  Αναγέννηση Πτολεμαΐδας στο Α' τοπικό και στη συνέχεια  ΑΕ Πτολεμαΐδας  Α'  τοπικό, Δ'  εθνική ένα χρόνο, Νάουσα Β' - Γ εθνική -  Δ' εθνική τρία  χρόνια , Εορδαϊκό  Δ' εθνική ένα  χρόνο ,Κοζάνη  Δ' εθνική - Γ εθνική δυο  χρόνια ,  Κομνηνά  Δ' εθνική και Α ' τοπικό δυο  χρόνια,  Περδίκκα Α'  τοπικό και Δ'  εθνική  δυο  χρόνια,  Εορδαϊκό  Α' τοπικό,  Γ' εθνική τέσσερα  χρόνια,    Ερμή  Αμυνταίου  Α' τοπικό τρεις  μήνες , ΑΕΠ  Α' τοπικό 6 μήνες και Άγιο  Α'  τοπικό για 1,5  χρόνο

Σχόλια

  1. Τυχερός ο Μακεδονικός γλύτωσε από μια φηρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε βέβαια πίσω απο την ανωνυμία λέμε οτι θέλουμε! Φηρα=??? Χαχα εμας πάντως μας πήρε όλα τα ματς δεν υπήρχε καλύτερος τις κακίες σας κρατήστε τες για τον εαυτό σας

      Διαγραφή
  2. Κι εσένα αυτόγραφα σου έδινε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργος Συμεωνιδης7 Οκτωβρίου 2018 στις 11:52 μ.μ.

    Εσύ που το έγραψες αυτο βγες δημόσια και πεσμας το όνομα σου...και αν είσαι και ποδοσφαιριστης εκεί που έχω πάει εγώ και έχω παίξει ΕΣΥ ούτε ημερήσια εκδρομη δεν έχεις πάει ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ #7#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΦΕΡΛΑΧΙΔΗΣ8 Οκτωβρίου 2018 στις 9:05 μ.μ.

    ΓΙΩΡΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ.ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΕΡΧΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.