Χώρισαν οι δρόμοι Χαραυγής, Μπάμπη Κεΐσογλου

Χώρισαν οι δρόμοι   Μέγα Αλέξανδρου Χαραυγής, Μπάμπη Κεΐσογλου.  Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός   είναι από σήμερα ελεύθερος  και μπορεί πλέον  να διαπραγματευτεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον με άλλη ομάδα.


Ο Μπάμπης Κεΐσογλου έχει αγωνιστεί  στους Ακρίτες, Απόλλων Ακρινής, Ελίμεια, Κοζάνη, ΑΕΠ  Καραγιαννίων, στον Μακεδονικό Σιάτιστας και τελευταία στο Μέγα Αλέξανδρο Χαραυγής.
Αποτέλεσμα εικόνας για Μπάμπης Κεΐσογλου


Σχόλια

  1. Τώρα που διώξαμε τον στρατο ας πάρουμε τον Μπάμπη εκεί στο ΔΣ σας παραδέχομαι πάντως ωραίος τυπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα θα πάει για δεξιός ψάλτης στο χωριό του η μαγγια περυσευη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 23 χρονών και πήγε σε 7 ομάδες μέχρι τώρα!
    Γυρολογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!!! ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ..!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν λίγο σε γνωστό καφέ της πόλης γνωστός παράγοντας της ΑΕΠ ήρθε σε συμφωνία με Σέντερ φορ γνωστός από της εθνικές κατηγορίες . Το όνομα του Π... Κ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πότε τα φτιάξανε ποτε χωρισανε?????
    Έχει καταντήσει αστείο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παλιά υπήρχανε αξίες σεβασμό ς ήθος και το συγκεκριμένο άθλημα το αντιπροσώπευαν άντρες οι οποίοι υπηρετούσαν την ομάδα μια ζωή και δενοντουσαν με αυτήν , δεν μπορώ να το φανταστώ και να το πιστέψω ότι ζητάνε λεφτά για να αγωνιστούν σε κάποια τοπική ομάδα για να κάνουν το χόμπι τους και κάποιοι όντως τους τα δίνουν, αντί να τους στείλουνε στα σπίτια τους . Που ο λόγος χωρισμού είναι σίγουρα οικονομικός, χωρίς να γνωρίζω ούτε τον συγκεκριμένο παίχτη αλλά ούτε την διοίκηση της Χαραυγής,αυτό που θέλω να τονίσω γιατί βλέπω έχουμε μπερδέψει πολύ τα πράγματα και βέβαια μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει το ίντερνετ και προσπαθούμε να ζήσουμε σαν επαγγελματίες αντιγράφοντας κάθε τι από αυτούς ,τατουάζ ,βεντετισμος, αξιώνουν τον εαυτό τους πολύ περισσότερο από όσο αξίζουν και αλλα πολλά . Σαν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής σεβομουν πάντα την διοίκηση της ομάδας διότι χάρη σε αυτούς εγώ έβγαζα την καψούρα μου ,αυτοί οι άνθρωποι τρέχουν χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον πολλές φορές για να παίζουμε εμείς αλλά όχι και να τους ζητάμε και λεφτά από πάνω έλεος. ΕΡΑΣΙΤΈΧΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ σε ποδοσφαιρικό επίπεδο με αυτα που βλέπω από γ ερασιτεχνική έως γ εθνική πάνω κάτω το επίπεδο των παικτών είναι ίδιο αν έκανα την διαφορά δεν θα βρισκόταν και σε αυτές της κατηγορίες γι'αυτό πολύ Ρίξτε λίγο το τουπέ και παίξτε μπαλίτσα για την πάρτη σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λόγος δεν είναι οικονομικός. Να ησυχάσει θέλει η Χαραυγή.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου αν θέλεις να κανείς την καψούρα σου να πας στο Διχορδο .
      Επίσης εν έτη 2018 δεν νομίζω να ασχολούμαστε με τατουάζ και λοιπά . Ούτε τα τατουάζ παίζουν μπάλα . Επίσης τατουάζ δεν έχουν μόνο οι Έλληνες παίκτες .
      Όσο αναφορά το οικονομικό κομμάτι , αν θέλεις να παίζεις για την φανέλα , μπορείς να πας να παίξεις Γ τοπικό και να κανείς το χαβαλέ σου παρέα με 40 χρόνους από τα καφενεία . Η 4 η Εθνική άλλων χωρών έχουν συμβόλαια και διαρκείας παραπάνω από μια ομάδα Α εθνικής στην Ελλάδα . Για να μην πλατιαζουμε άλλο , πρέπει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να έχει ένα μοντέλο για τα μετέπειτα στάδια ενός παίκτη . Εκτός αν θελουμε να φτάνει κάποιος 23 ετών και να τον έχουμε ακόμα ταλέντο . Πρέπει να καταλάβετε ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται οργάνωση , γνωστες του αντικειμένου και σεβασμός και στους παίκτες . Δηλαδή ο Καρακατσάνης μήπως έπρεπε να κάνει και δώρο μια χορηγία για να παίξει αφού έχει κάνει 15 χρόνια επαγγελματικό συμβόλαιο και με τη λογική σου δεν έχει ανάγκη τα χρήματα .
      (Οι λόγοι χωρισμού δεν είναι οικονομικοί)

      Διαγραφή
    3. Ένας 40φευγαχρονος ονόματι Σολακης σας έκανε πλάκα πριν ένα-δύο χρόνια εσάς τα αστέρια του Α τοπικού...Οσο για τους 40χρονους που παίζουν στο Γ τοπικό σίγουρα το έχουν μεγαλύτερο μεράκι το ποδοσφαιρο και ήταν και ποιοτικότεροι από σένα για να παίζουν ακόμα....

      Διαγραφή
  7. Έτοιμος για Ηρακλή δρεπανου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά τα λέτε όλοι!!! Σας ευχαριστώ για τα λόγια σας!!! Και χαίρομαι που ασχολείστε με το άτομο μου κ χαλάτε τον χρόνο σας για να κράξετε!!! Δείτε ευρύτερα τι γίνεται στην ομάδα της χαραυγης!! Δεν κρατάω κακία σε κανέναν σας!! Καλή συνέχεια στην ομάδα σας κ εύχομαι με τν αποχώρηση μου να σας κάνω καλό!!! Αλλά η μόνη πληγη στην ομάδα δεν ήμουν εγώ!! Ξεκινάει από πιο ψηλά!!! Ευχαριστώ τον κ. Κοντοζιδη και τον κ. Τσεπουρα για την εμπιστοσύνη π μ έδειξαν!!! Καλή συνέχεια σε όλους!!! Κεΐσογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.