Μπάσκετ: Τον Βασίλη Στάικο πήρε η Δύναμις

Έναν μπόμπερ έβαλε στην μηχανή της η Δύναμις για το πρωτάθλημα του Β΄ τοπικού. Μιλάμε για τον Βασίλη Στάικο, γνωστό τριποντάκια, όπου ανηφόρισε στη Βόρειο Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους και επέλεξε την Δύναμις για να αγωνιστεί φέτος.


Ο χαρισματικός play maker με έφεση στο μακρινό σουτ αλλάζει επίπεδο την ομάδα και το Β΄ τοπικό γίνεται πλέον πολύ ανταγωνιστικό αν αναλογιστούμε και τους άλλους παίκτες που συμμετέχουν σε αυτό.

Ο Στάικος ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ερμιόνη το 2000, στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Κρανίδι με το οποίο αναδείχτηκε πρωταθλητής Εφήβων και Κυπελούχος ΕΣΚΑΚ πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ΄ εθνική, ακολούθησαν τα Τρίκαλα 2000, Χίο, Ναύπακτο και Αντίρριο.

Έχει κληθεί στην προεπιλογή της Εθνικής παίδων ενώ έχει αναδειχθεί και 1ος σκόρερ στα παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα που αγωνίστηκε.

Καλύτερες επιδόσεις στο παρελθόν 33 πόντους με 9 τρίποντα στον Φαέθωνα Αντρρίου και ρεκόρ καριέρας 44 πόντους με 12 τρίποντα στο εφηβικό.

Μελλοντικός στόχος του να ασχοληθεί με την προπονητική μιας και η αγάπη του για το άθλημα είναι μεγάλη και θέλει να συνεχίσει να προσφέρει σε αυτό.

Η δύναμις καλωσορίζει τον Βασίλη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

 dioskouroibc.gr 


Σχόλια