Ο Σωτήρης Μαυροδήμος νέος προπονητής της ΑΕ Άνω Κώμης

Η διοίκηση της ΑΕ Άνω Κώμης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του έμπειρου και καταξιωμένου προπονητή ΜΑΥΡΟΔΗΜΟ ΣΩΤΗΡΗ ο οποίος έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής της μεγάλης ΑΕΚ των Αθηνών στην Ά Εθνική κατηγορία Ελλάδος και επίσης σε πολλές άλλες ιστορικές ομάδες των μεγάλων κατηγοριών (Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου,Κοζάνη,Πυρσό Γρεβενών).
Στην συνέχεια της καριέρας του υπήρξε προπονητής σε αρκετές ομάδες εθνικών κατηγοριών (Γ’ και Δ’ Εθνικής) όπως: Πυρσός Γρεβενών, ΠΑΣ Φλώρινας, Καμβουνιακός Δεσκάτης, Τιτάν Σερβίων, Μακεδονικό Σιάτιστας, Γαλατινή και άλλες! Πρόκειται λοιπόν για μια μεγάλη επιτυχία της διοίκησης της ομάδος μας που κατάφερε να συνεργαστεί μαζι του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του! 



Με την κίνηση αυτή η διοίκηση της ΑΕ Άνω Κώμης «επιβεβαιώνει» την πρόθεση της και το όραμα της να επαναφέρει την ομάδα στους μεγάλους της Κοζάνης! Μεγάλο βάρος θα δοθεί στη δημιουργία ακαδημιών μετά και την κατασκευή του νέου γηπέδου! 

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Βασίλη Μούσιο για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα της ΑΕ Άνω Κώμης ως προπονητής ο οποίος θα συνεχίσει φυσικά να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα μας από διοικητικό πόστο και να αγωνίζεται για την πραγματοποίηση των στόχων της!

ΑΕ ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ

Σχόλια