Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Γαλατινή – Μακεδονικός Κοζάνης 0-1 | φωτο - βίντεο

Σημαντικό διπλό πήρε ο Μακεδονικός μέσα στην δυνατή  Γαλατινή με σκορ 0-1.
Το παιχνίδι  ήταν  στα πλαίσια της 10ης  αγωνιστικής και είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας.



Ο Μακεδονικός  έδειξε χαρακτήρα και μετά την εντός έδρας ήττα  του Σαββάτου  από τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας,  σήκωσε κεφάλι  και με γκολ στο 90’   απέδρασε από τη δύσκολη έδρα της Γαλατινής  με το τρίποντο.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβηκαν ψηλά  πίεσαν για τη νίκη είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία απέναντι στον Μακεδονικό που είχε καλή αμυντική λειτουργία.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού στο 90' οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και με ωραίο γκολ του Λέκκα ύστερα από σέντρα  διαβήτη του Ευθυμιάδη πήρε τη σημαντική  νίκη με σκορ 0-1. 

Το φιλμ του αγώνα
Στο 6' σέντρα σουτ μέσα στην περιοχή από τον Καζαντζίδη δε προλαβαίνει ο Αργυρόπουλος με προβολή να τη στείλει προς την εστία και ο Μακρής μπλοκάρει.
Στο 11' κάθετη Παπανώτα στον Τσαγκάλη,  τετ α τετ αυτός θα σουτάρει αλλά ο Ζηνόβιος σε ετοιμότητα θα πέσει και θα αποκρούσει σωτήρια.
Στο 21' φάουλ Γοδενόπουλου κεφαλιά Θωμαΐδη άουτ.
Στο 25' φάουλ Παπανώτα διώχνει σε κόρνερ ο Ζηνόβιος.
Στο 49' αντεπίθεση του Μακεδονικού με τον Λέκα   που θα βγάλει τη σέντρα μέσα στη μικρή περιοχή αλλά ο Λάμπρου δε θα προλάβει να τη στείλει στα δίχτυα.
Στο 59' φάουλ Σαριόγλου κεφαλιά Παπανώτα μπλοκάρει ο Ζηνόβιος.




Στο 61' Ευθυμιάδης  στον Λέκα  μέσα στην περιοχή που θα σημειώσει τέρμα αλλά ο επόπτης  Κ. Βογδόπουλος το ακυρώνει ως οφσάιντ.

Στο 69' σέντρα Βουρονίκου  στο δεύτερο δοκάρι, πλασέ του Τακίδη από κοντά  άουτ .
Στο 82' Ηλίας κάθετη στον Παπανώτα σουτ μπλοκάρει ο Ζηνόβιος.


Στο 90' ο Ευθυμιάδης ωραία σέντρα πίσω από την άμυνα ο Λέκα μέσα στην περιοχή θα αποφύγει τον αμυντικό και με σουτ από κοντά θα γράψει το 0-1.



Γαλατινή 
(Σαμαράς): Μακρής, Κοτρώτσιος Γ. (Γκάλφας), Βουρονίκος, Ζερβανταρίδης, Σαριόγλου, Τσιόρκας, Ρούσης, Τσαγκάλης (65' Κοτρώτσιος Ι), Ηλίας, Παπανώτας, Τακίδης.


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Ζηνόβιος, Μουρατίδης, Θωμαΐδης,  Λάμπρου (74' Βλάχος), Λέκα, Κιβρακίδης, Γοδενόπουλος, Αργυρόπουλος, Καζαντζίδης (60' Ευθυμιάδης), Γεωργιάδης (74' Χατζηζήσης), Ντουρμίσι.


Διαιτητής: Καρατέρπος
Βοηθοί: Βογδόπουλος, Πραχάλης 

Η αποστολή του Μακεδονικού θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια για την φιλοξενία τους ανθρώπους της Γαλατινής. 







Σχόλια