Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Κένταυρος Πρωτοχωρίου – ΦΣ Κοζάνη 0-4 | φωτο - βίντεο



Τοπίο στην ομίχλη το γήπεδο του Πρωτοχωρίου,  όπου διεξήχθη το παιχνίδι του Κένταυρου  Πρωτοχωρίου ουραγού της βαθμολογίας της Α’  κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης  με την πρωτοπόρο και αήττητη  ομάδα  της Κοζάνης.



Η Κοζάνη χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα  και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Κένταυρου  έφτασε  άνετα  στη νίκη με σκορ 0-4.

Η φετινή Κοζάνη, δημιούργημα του Δημήτρη Σιαπανίδη, φαίνεται  να αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια με την ίδια  σοβαρότητα και καταφέρνει  να ξεπερνάει έως τώρα  με επιτυχία όλα τα εμπόδια !

Φάσεις και γκολ
Στο 7’ κόρνερ Τραυλού, κεφαλιά Κοτταρίδη, άουτ.
Στο 10’  σέντρα  Τρομπούκη, πρώτο σουτ Μπαλίτσα η μπάλα κοντράρει σε σώμα και με δεύτερο σουτ του Χατζή,  η  Κοζάνη θα πάρει προβάδισμα στο σκορ,  0-1.
Στο 12’  κάθετη μπαλιά του Χατζή,  ο Παρχαρίδης θα χάσει τη μπάλα και ο Αθανασιάδης που "μυρίστηκε" τη φάση εκμεταλλεύτηκε το λάθος και εύκολα θα κάνει το 0-2.
Στο 24’ προσπάθεια του Αθανασιάδη από τα δεξιά,  την κατάλληλη στιγμή θα σερβίρει στον Παπαδόπουλο που δε θα χάσει την ευκαιρία και από κοντά θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
Στο33’ φάουλ με τον Παρχαρίδη  να δίνει στον Σιαπανίδη, σουτ,  άουτ.
Στο 39’  σέντρα Τραυλού,  κεφαλιά Δούμα,  άουτ.
Στο 47’  σουτ Αροσβίλι αποκρούει με τα πόδια σε κόρνερ  ο Παρχαρίδης.
Το κόρνερ εκτελεί ο Τραυλός, κεφαλιά Κοτταρίδη μπλοκάρει ο Παρχαρίδης.
Στο 62’  σουτ του Φυτόπουλου,  αποκρούει ο Κοκκινίδης.
Στο 70’  σέντρα Αροσβίλι στην περιοχή, ο Τραυλός  θα γίνει κάτοχος και με δυνατό σουτ θα γράψει το 0-4.
Στο 76’  κόρνερ Τραυλού,  κεφαλιά γυριστή Τσικόπουλου διώχνουν πάνω από τη γραμμή οι αμυντικοί.
Στο 80’  μόνος ο Σιδηρόπουλος μέσα στην περιοχή σουτ,  λίγο έξω.
Στο 82’ σουτ Τσικόπουλου,  σε κόρνερ ο Παρχαρίδης. Το κόρνερ ο Αροσβίλι,  σουτ από κοντά Σαρηγιαννίδη,  σώζει ο Παρχαρίδης.

Στο 86’  φάουλ με τον Δούμα,  αποκρούει ο Παρχαρίδης. 


Κένταυρος Πρωτοχωρίου: Παρχαρίδης, Μπίκας, Μαυρόπουλος, Τσιολάκης, Γεωργιάδης (86’ Φραγκιάδης Κ.), Φυτόπουλος, Παπανικολάου (52’ Φραγκιάδης Γ.), Τσαμπερτίδης, Σιαπανίδης, Γιούλης (75’ Αλατζάς), Θεοδωρίδης (78’ Τρουμπάκης).





ΦΣ Κοζάνη (Σιαπανίδης): Κοκκινίδης, Τρομπούκης Κ., Αροσβίλι, Κοτταρίδης, Μπαλίτσας, Σαρηγιαννίδης, Αθανασιάδης (63’ Τσικόπουλος), Χατζής (69’ Τζιτζιλώνης), Παπαδόπουλος Δ. (35’ α.α. Σιδηρόπουλος), Τραυλός (78’ Παλάσκας), Δούμας.




Διαιτητής: Πελετίδης
Βοηθοί: Σίας Α., Δραγώγιας





Σχόλια