Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΠΑΟΚ Κοίλων – Γαλατινή 2-0 | φωτο - βίντεο

Σπουδαία νίκη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας με σκορ 2-0 απέναντι στην ενισχυμένη και ανεβασμένη τις  τελευταίες αγωνιστικές Γαλατινή.
Ο ΠΑΟΚ Κοίλων καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έφτασε δίκαια στη νίκη. Η Γαλατινή προσπάθησε να αλλάξει τα εις βάρος της δεδομένα μετά το 47' χωρίς όμως να μπορέσει να τα καταφέρει.



Στο 9’ σουτ Καλιακούδα άουτ 
Στο 11’ σέντρα σουτ Τακίδη,  δεν αιφνιδιάζεται ο Λαζαρίδης μπλοκάρει.  
Στο 13’ Ευρενιάδης στον Κοντοδήμο, σουτ λίγο έξω .
Στο 16’ κόρνερ Καλιακούδα στην καρδιά της άμυνας,  μόνος ο Παπαδόπουλος δε βρίσκει μπάλα. 
Στο 22’ λάθος του τερματοφύλακα  κλέβει ο Ευρενιάδης πλασέ στην άδεια εστία , ο Σαριόγλου σαν από μηχανής Θεός πέφτει και με τάκλιν σώζει δεύτερο σουτ Καλιακούδα μπλοκάρει ο Τσότσος. Οι γηπεδούχοι φώναξαν για χέρι στον Σαριόγλου.  
Στο 41’ δυνατό σουτ Παπανώτα, λίγο έξω.
Στο 46’ ωραία προσπάθεια του Καλιακούδα από τα δεξιά θα σερβίρει έτοιμο γκολ στον Κοντοδήμο που δε θα αστοχήσει και ψύχραιμα θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι ρόλοι θα αλλάξουν ο Κοντοδήμος κάθετη  στον Καλιακούδα μόνος απέναντι στον Τσότσο,  θα γράψει το 2-0.  
Στο  56’ φάουλ Τακίδη, λίγο έξω.
Στο 58’ Ηλίας στον Γκέτσιο,  σουτ άουτ.
Στο 72’  Κοτρώτσιος,  σέντρα κεφαλιά Βουρονίκου,  άστοχη.
Στο 82’  ο Αλμασίδης θα πάρει τη μπάλα πίσω από το κέντρο,  θα αποφύγει   ταχύτατα δυο αντιπάλους θα βρεθεί απέναντι στον Τσότσο,   θα προσπαθήσει να τον "κρεμάσει " αλλά η μπάλα θα περάσει ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι.



ΠΑΟΚ Κοίλων (Παπανικόπουλος): Λαζαρίδης, Τσουκνίδας, Αλμασίδης, Μυλωνάς, Κόνι, Νέστορας, Τζούτζας, Παπαδόπουλος Π., Ευρενιάδης, Κοντοδήμος, Καλιακούδας.



Γαλατινή (Σαμαράς): Τσότσος, Γκάλφας, Κοτρώτσιος Ι., Σαριόγλου, Ζερβανταρίδης, Ρούσης, Πάτρας, Ηλίας, Παπανώτας, Γκέτσιος, Τακίδης.





Διαιτητής: Καρατέρπος 

Βοηθοί: Παπαδόπουλος Μ., Αρσενίδου 





Σχόλια