Γ’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Καισαρειάς Κήπου Σπάρτου- Κοζάνη 2004 3-2 | φωτο - βίντεο


Με χατ- τρικ του Βαγγέλη Ευαγγελόπουλου η Α.Ε.  Καισαρειάς πήρε το ντέρμπι της Γ ' κατηγορίας κερδίζοντας την Κοζάνη 2004 με σκορ 3-2.

 Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες 5 γκολ και εναλλαγές συναισθημάτων.


Οι γηπεδούχοι ήτα καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν 1-0.  Στις αρχές του Β' μέρους οι παίκτες του Γιώργου Τζημουλάκα αιφνιδίασαν και πέτυχαν νωρίς - νωρίς το 2-0 με δυο γκολ του Ευαγγελόπουλου Β.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Καραθανάση πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων πίεσαν τους γηπεδούχους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με γκολ του Δαϊλιάνη και Τάγκα.

Κι ενώ η πλάστιγγα φαινόταν να είχε γυρίσει προς την Κοζάνη 2004,  η εμπειρία της Καισαρειάς νίκησε τον υπέρμετρο ενθουσιασμό εκείνης της χρονικής στιγμής της νεανικής ομάδας της Κοζάνης 2004 και σε μια αντεπίθεση με ποιον άλλον;  με τον Ευαγγελόπουλο πέτυχαν το νικητήριο γκολ το οποίο πανηγυρίστηκε δεόντως.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 3’  φάουλ Στεφανίδη, η μπάλα θα φύγει από τον Καραγιάννη θα πάρει τροχιά προς τα δίχτυα αλλά με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας της Καισαρειάς θα μπλοκάρει. Στο 7' κόρνερ με τον Βιλδο για τους γηπεδούχους, σουτ του Κουρτίδη,  άουτ.
Στο 9’ συνδυασμός Λιαμπώτη, Σταθόπουλου με τελικό αποδέκτη τον Στεφανίδη που θα σουτάρει η μπάλα θα κοντράρει και κόρνερ.
Στο 14’ προωθημένη μπαλιά Παλημάρκου, ο Ευαγγελόπουλος θα προλάβει την έξοδο του Σανόπουλου θα τον περάσει και θ ανοίξει το σκορ 1-0.
Στο 24’  σέντρα του Κύρινα διώχνει με γροθιές ο Σανόπουλος, η μπάλα στον Ευαγγελόπουλο σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και έξω.
Στο 26’  σέντρα Αποστολίδη κεφαλιά Κουνάβα, άουτ.  
Στο 33’  αντεπίθεση της Καισαρειάς με τον Βίλδο μόνος του σουτ άουτ.
Στο 47’  Πελέκας στον Ευαγγελόπουλο μέσα στην περιοχή σουτ και 2-0 .
Στο 51’  σουτ του Πελέκα άουτ.
Στο 59’  κόρνερ Βουνοτρυπίδη η μπάλα στον Δαϊλιάνη που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι και με ωραίο σουτ από πλαγιά θα μειώσει σε 2-1.
Στο 63’  Αντωνιάδης Απ. βαθιά μπαλιά στον Κουνάβα που από πλεονεκτική θέση σουτάρει άουτ.
 Στο 68’  σέντρα Δαϊλιάνη,  κεφαλιά Τάγκα από κοντά άουτ.
Στο 70’ σέντρα - φάουλ Δαϊλιάνη μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά του Τάγκα η Κοζάνη 2004 θα ισοφαρίσει σε 2-2.
Στο 74’ ο Καραμήτσος μπαλιά στον Ευαγγελόπουλο που θα μπει στην περιοχή θα σουτάρει και θα γράψει το τελικό 3-2.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ του Ευαγγελόπουλου.

Α.Ε.  Καισαρειάς (Τζημουλάκας):  Καραγιάννης, Κύρινας, Τρομπούκης Κ, Γκλούμπος, Τσαγκαδούρας, Παλημάρκος, Πελέκας ( Καραμήτσος), Κουρτίδης, Βίλδος (88’ Terboni) Ευαγγελόπουλος Π. Ευαγγελόπουλος Ε.

Κοζάνη 2004 (Καραθανάσης Β.):  Σανόπουλος, Γκλιάνας, Στεφανίδης (59' α.α Δαϊλιάνης), Βατζήκας, Αποστολίδης, Τάγκας, Αντωνιάδης Απ., Αντωνιάδης Ν. (83' Σαμοΐλης), Κουνάβας, Σταθόπουλος (68' Σαββίδης), Λιαμπώτης (51’  Βουνοτρυπίδης)

Διαιτητής:  Ζούγρας
Βοηθοί:  Σπέντζας, Δραγώγιας




Σχόλια

  1. Αυτο το 10 και το 9 τις καισαρειας δεν επρεπε να παιζουν καν μπαλα δεν γνωριζουν τι θα πει μπαλα επρεπε να φανε κοκκινη στο πρωτο 15 λεπτο αλλα ο κ.Ζουγρας τους χαρισε οχι μια αλλα τουλαχιστον απο 7-8 φορες δηλαδη ΕΛΕΟΣΣΣΣ πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετοιμάστε εσείς μελομακάρονα τώρα και να προσέξετε μη σπάσετε κανένα νύχι στο ζύμωμα...….

      Διαγραφή
    2. Σε αλλο γηπεδο ησουν ρε φιλε. 7-8 φαουλ δεν εγιναν σε ολο το παιχνιδι και εσυ τα ειδες στα 15 πρωτα λεπτα.

      Διαγραφή
  2. Και να ανεβειται βρε παιδεια τις καισαρειας β κατηγορια τι θα καταλαβετε;;; παλι θα πεσετε γ οποτε χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ενδιαφέρον σχόλιο... Για να τα δούμε:
      Καισαρεια. Ομάδα με οργάνωση, εκπροσωπεί μια ζωντανή περιοχή. Δεν έχει εμπλακεί σε επεισόδια, δεν έχει μπει σε παρασκήνια και σε συναλλαγή... Η β` κατηγορία είναι η μικρότερη που τη χωράει.
      Κοζάνη 2004. Άλλη μια ακαδημία. Που παίζει τα εκτός περίεργη μέρα και τα εντός απίθανη ώρα!!! Με ικανό προπονητή και αξιόλογους υπευθύνους. Που όμως κουβαλάνε στην πλάτη τους 15-20 φωνακλάδες κακόφωνους σε κάθε αγωνιστική... Για ποιο λόγο να το τραβάνε αυτό; Ποια ανάγκη έχει το τοπικό ποδόσφαιρο τη συγκεκριμένη ομάδα;...
      Και ένα κερασάκι στην τούρτα: υπάρχει μεγάλη συζήτηση αν είναι σκόπιμο να διατηρείται το γ τοπικό. Κάθε χρόνο γίνεται η συζήτηση και κάθε χρόνο υπάρχει η κατηγορία. Για να δούμε τώρα; Αν δεν ανεβεί η Κοζάνη 2004, θα υπάρχει του χρόνου η κατηγορία; Θα το παρακολουθήσουμε...

      Διαγραφή
    2. Σε πονάει πολύ η Κοζάνη 2004 ... πολύ κόμπλεξ!

      Διαγραφή
  3. στο πρώτο 15λεπτο δεν είχαν κάνει καν φάουλ , άλλα σας πείραξε το τρίμπαλο και ψάχνετε δικαιολογίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον ναι σας πονάει παρααα πολύ η Κοζάνη 2004 γατάκια...η μόνη καλη ακαδημια με Α@@@@@@Ο ΠΡΟΕΔΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.