Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης - Εθνικός Βατερού 4-2 | φωτο - βίντεο

Ένα πολύ καλό και καθαρό  παιχνίδι  με εναλλαγές συναισθημάτων  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο δασάκι του στρατιωτικού (κερκίδες δεν έχουν ακόμα τοποθετηθεί παρά τις υποσχέσεις).


Μακεδονικός Κοζάνης και Εθνικός Βατερού  έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο με τελικό νικητή τον Μακεδονικό με σκορ 4-2. Είναι απ’  αυτά τα παιχνίδια που μόνο καλό κάνουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με το θέαμα και τα γκολ που προσφέρουν απλόχερα.



Οι γηπεδούχοι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν 2-0 με γκολ του Κιβρακίδη και του Καζαντζίδη και είχαν ευκαιρίες με σημαντικότερη το κάθετο  δοκάρι   σε σουτ του Λέκα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα  την απόδοση τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με γκολ του Ρέββα - Σακαλή και απείλησαν με ολική ανατροπή.

Στα τελευταία  λεπτά όμως οι εσωτερικές και εξωτερικές  αλλαγές  έδωσαν την ψυχική δύναμη στον Μακεδονικό κι αφού πρώτα είχαν δοκάρι με τον Χατζηζήση, προηγήθηκαν 3-2 με τον Ευθυμιάδη και το σκορ έκλεισε στο 4-2 με αυτογκόλ του Πολυχρονιάδη.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 2’ ο Γεωργιάδης θα δώσει στον Λέκα αυτός θα αφήσει στον Κιβρακίδη  έξω από την περιοχή θα πιάσει  το δυνατό σουτ και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 .
Στο 16’ σέντρα Κιβρακίδη κεφαλιά Γεωργιάδη άουτ.
Στο 24’ αντεπίθεση του Βατερού με τον Γεωργιάδη να φεύγει γρήγορα αλλά ο Γοδενόπουλος με τάκλιν μέσα στην περιοχή πετάει τη μπάλα πλάγια.
Στο 31’ σουτ Λέκα στο κάθετο δοκάρι η μπάλα στον Καζαντζίδη που πλασάρει άστοχα από καλή θέση.
Στο 40’ κόρνερ του Λέκα συμπάει τη μπάλα ο Καζαντζίδης και γράφει το 2-0
Στο 42’ κάθετη Γεωργιάδη βγάζει τετ α τετ τον Σακαλή που πλασάρει άουτ
Στο 46’ μπαλιά Δουγαλή  μέσα στην περιοχή αδράνεια της άμυνας και ο Ρέββας ψύχραιμα θα μειώσει σε 2-1.
Στο 51’ σέντρα Γεωργιάδη κεφαλιά Λέκα  ωραία  πέφτει ο Κεντεποζίδης και διώχνει.
Στο 59’ κούρσα Γοδενόπουλου από δεξιά παράλληλη επικίνδυνη σέντρα σουτ περνάει ανεκμετάλλευτη.
Στο 60’σέντρα Ρέββα κεφαλιά Σακαλή άουτ.
Στο 67’ σέντρα Σαλονικίδη μέσα στην περιοχή πρώτη κεφαλιά Σακαλή δεύτερη Κουτέρη άουτ .
Στο 77’ στην κόντρα το Βατερό με τον Σαλονικίδη να δίνει στο Ρέββα  αυτός στον Κουτέρη που θα δώσει στον Σακαλή  για να σημειώσει το 2-2 με ωραίο πλασέ.
Στο 78’ σουτ Λαζαρίδη άουτ.
Στο 83’ πλάγιο Λέκα σύγχυση μέσα στην περιοχή η μπάλα στον Χατζηζήση που  Με δυνατό πλασέ από κοντά θα στείλει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 88’ Χατζηζήσης στον Λέκα  σέντρα μέσα στην περιοχή θα πεταχτεί ο Ευθυμιάδης  και με κεφαλιά θα κάνει το 3-2.

Στο 91’ σουτ του Ευθυμιάδη διώχνει σε κόρνερ ο Κεντεποζίδης. Το κόρνερ εκτελεί δυνατά ο Λέκα, o  Πολυχρονιάδης χωρίς ορατότητα αιφνιδιάζεται η μπάλα χτυπάει στο κεφάλι του και καταλήγει στα δίχτυα για το 4 -2.



Μακεδονικος Κοζάνης (Καραθανάσης): Ζηνόβιος, Μουρατίδης, Κιβρακίδης, Αντωνόπουλος, Θωμαΐδης, Γοδενόπουλος, Αργυρόπουλος, Λέκα, Γεωργιάδης, Καζαντζίδης, Ντουρμίσι.




Εθνικός Βατερού (Παπαδόπουλος Θ.): Κεντεποζίδης, Σαλονικίδης, Δουγαλής (75' Μαρτιρόσοβ), Πολυχρονιάδης, Λαζαρίδης, Καβαλάρης, Σακαλής, Γεωργιάδης, Κουτέρης, Ρέββας, Βρόικος.




Διαιτητής: Δεληζήσης
Βοηθοί: Βογδόπουλος, Σίας 






Σχόλια