Η απάντηση του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Χρήστου Σάββα στον πρώην ταμία της ΕΠΣ Κοζάνης κ Σάββα Σαλτσίδη

Ο  "υπόδικος"  (έτσι θέλησε να αποκαλείται στις συγκεκριμένες του δηλώσεις  ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης) δήλωσε για τα όσα είπε ο πρώην ταμίας  της ΕΠΣ Κοζάνης : 


Έχω δεσμευτεί να μιλήσω μετά τη λήξη της δικαστικής μου περιπέτειας.
Επειδή όμως το  συγκεκριμένο άτομο  συνεχίζει να ασχολείται μαζί μου έχω να πω μόνο  αυτό. Ας περιμένει στα αζήτητα των ποδοσφαιρικών παραγόντων , εκεί που τον έστειλα  και απάλλαξα το ποδόσφαιρο  και την ΕΠΣ Κοζάνης από την παρουσία του .
Ας περιμένει  τώρα να τον ανακαλύψει κάποιος άλλος.

Σχόλια

  1. Να αγιάσει το στόμα σου Χρήστο Σάββα.Εσύ μπορεί να έχεις οτι εχεις με δικαστήρια, εύχομαι όμως ολόψυχα να δικαιωθείς.Δεν σε κακολογώ,δυστυχώς όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο συμβαίνει νάχουνε στη πορεία και δικαστήριο για κάτι που έκαναν ή δεν έκαναν. Χρήστο Σάββα αυτό που μετράει για μένα είναι όχι το λάθος η τα λάθη που κάναμε αλλά τι προσφέρει κάποιος στον χώρο αυτόν. Αυτό που καταδικαζω ομως, είναι η συμπεριφορα αυτού του (κυρίου) που βγαίνει στα κανάλια και να ισοπεδώνει με τόση ευκολία όλα και ολους.Είναι επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλύτερο δώρο που έκανες στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Χρήστο Σάββα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.