Γιάννης Βονόρτας και Γιώργος Παπακώστας μιλάνε για την σχολή UEFA C και για την ανανεωτική σχολή για διπλώματα UEFA A - UEFA B - UEFA C | φωτο - βίντεο


Την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και πλέον προπονητή και εκπαιδευτή UEFA/ΕΠΟ, Γιάννη Βονόρτα είχαμε το πρωί της Τρίτης, καθώς και με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Κοζάνης και Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Γιώργο Παπακώστα.



Ο κος Βονόρτας επισκέφθηκε την  Κοζάνη καλεσμένος της ΕΠΣ Κοζάνης και  του  Συνδέσμου  προπονητών Κοζάνης  ως εισηγητής της Σχολής UEFA C ,  για την απόκτηση διπλωμάτων και για την ανανεωτική σχολή για διπλώματα UEFA A - UEFA B - UEFA C  που αποτελεί βασική προϋπόθεση για την έκδοση των ταυτοτήτων τριετίας διάρκειας από 1-1-2019 έως και 31-12-2021.

Να επισημαίνουμε πως η έκδοση ταυτότητας τριετίας αποτελεί προαπαιτούμενο  για την έκδοση κάρτας πάγκου για τον προπονητή.

Το πρακτικό κομμάτι της Σχολής UEFA C διεξάγεται στα ενωσιακά γήπεδα  της ΕΠΣ Κοζάνης ενώ το θεωρητικό διεξάγεται κάθε απόγευμα σε ξενοδοχείο της πόλης.

Εκτός των άλλων ο κος Βονόρτας μας μίλησε και για το ελληνικό ποδόσφαιρο του μσήμερα! 








































Σχόλια