Γ’ Εθνική: Γρεβενά Αεράτα – Θρίαμβος Σερβιανών 0-4


Αεράτη νίκη (0-4) στα Γρεβενά για τα Σερβιανά!

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Θρίαμβος Σερβιανών πέρασε σαν… σίφουνας από τα Γρεβενά με σκορ 0-4!

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Θρίαμβος Σερβιανών πέρασε σαν… σίφουνας από τα Γρεβενά με σκορ 0-4, ανέβηκε στους 13 βαθμούς και ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Η αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά έδειξε ότι αφεντικό θα είναι ο Θρίαμβος Σερβιανών. Τα Γρεβενά Αεράτα ήταν ιδιαίτερα ευάλωτα στο αμυντικό κομμάτι και το γεγονός ότι έμειναν με παίχτη λιγότερο πριν το ημίχρονο έκανε πιο εύκολο το έργο των Σερβιανών. Στο πρώτο, ιδιαίτερα, εικοσάλεπτο ο Θρίαμβος ήταν χάρμα ιδέσθαι. Στο 4’ ο Κωσταμένας έκανε το σουτ με τον Γαβρίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Ο χορός των τερμάτων για τα Σερβιανά άνοιξε στο 5’ με τον Μπλέτσα να κάνει με έξοχο πλασέ το 0-1. Κωσταμένα. Στο 19’ σουτ του Ηλία δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα των Αεράτων, ενώ το 0-2 ήρθε για τα Σερβιανά και πάλι από τον Μπλέτσα. Ο Κωσταμένας έκανε το σουτ, ο Γαβρίδης απέκρουσε ενστικτωδώς και ο Μπλέτσας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 28’ ο Γραβίδης είπε όχι σε σουτ του Κωσταμένα, ενώ κατέβασε ρολά σε σουτ του Τσιαφίτσα στο 35’
προ του Βραχνού. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίχτη λιγότερο στο 39’, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Φουρλατάρας για χτύπημα εκτός φάσης στον Πάκο. Η μοναδική στιγμή που χρειάστηκε να επέμβει ο Αρχοντάκης ήταν στο 43’ που απέκρουσε τη μπάλα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπαλοδήμου.

Στην επανάληψη, ο Θρίαμβος καθάρισε την υπόθεση νίκη, πετυχαίνοντας ακόμη δυο τέρματα ενώ είχε κι
άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά του. Στο 56’ ο Πολυχρόνης με σουτ έκανε το 0-3, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κωσταμένας ζευγάρωσε τα προσωπικά του δοκάρια και της ομάδας του.

Στο 67’ ο Κωσταμένας δεν κατάφερε να σκοράρει, όταν έκανε το πλασέ, η μπάλα κατευθύνθηκε στην
εστία και ο Μπατακοϊας την έδιωξε προτού περάσει τη γραμμή του τέρματος. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 87’. Ο Διαμαντόπουλος απέφυγε από αριστερά τον Βασιλόπουλο, έκανε τη σέντρα και ο Κωσταμένας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτησία: Κατεριάδης (Ταγκαλίδης- Αρέστης) Πέλλας

Γρεβενά Αεράτα (Ν. Μπαλοδήμος): Γαβρίδης, Κουπτσίδης, Μπατακοϊας, Παλάσκας (46’ Βλάχος),
Δαδαλής, Βασιλόπουλος, Τάκας, Μπαλοδήμος (80’ Σαλβαράς), Φουρλατάρας, Σάλλα, Γκιόνι (46’
Καραμπάλιος).

Θρίαμβος Σερβιανών (Ν. Γκούρας): Αρχοντάκης, Πάσχος, Διαμαντόπουλος, Κωσταμένας, Βραχνός
(69’ Σγουρούδης), Πάκος, Τσιαφίτσας (81’ Νάσσης), Πολυχρόνης, Μπλέτσας, Ηλίας (62’ Κτενάς), Τσουμάνης.

 passports


Σχόλια