Γ’ Εθνική: Μακεδονικός Σιάτιστας – Σούλι Παραμυθιάς 1-2 | φωτο - βίντεο


Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 8ης αγωνιστική, η Παραμυθιά φιλοξενήθηκε στη Σιάτιστα από τον τοπικό Μακεδονικό. Το Σούλι απέδρασε με τους 3 βαθμούς της νίκης έχοντας σαν ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Σωκράτη Νούγια.


Ο ίδιος παίκτης είχε πραγματοποιήσει και το 0-1 στο 61΄  με προβολή προ της γραμμής τέρματος, μετά από σέντρα του Τσουμάνη και γύρισμα του Ντόκου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Κωστάκης με κεφαλία  έπειτα από γέμισμα του Γεωργάκη, σημάδεψε το δοκάρι του τερματοφύλακα Πάντου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς μόνο για λίγα λεπτά, με μονοκόμματο σουτ του Τσακνάκη στο 84' . Στις καθυστερήσεις το Σούλι εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα του Μακεδονικού και έκανε το 1-2΄. Ο Βασ. Μώκος πάσαρε κάθετα στον Νούγια, εκείνος νίκησε με πλασέ τον κίπερ της Σιάτιστας και με το 2ο προσωπικό του γκολ χάρισε την πολύ σημαντική νίκη στο Σούλι.


Μακεδονικός Σιάτιστας (Καραμπατζάκης): Πάντος, Μπατσής, Μαλούτας, Λιάπτσης, Μούστα, Χαντάβας, Τσιούκρας Χ.,Ταφαρλής, Τσιούκρας Γ., Τσακνάκης, Μπόζιαρής


Σούλι Παραμυθιάς (Βέρμπης): Βλάχος, Μπέλλος, Νάσιος, Κωστάκης, Μαλλάτος, Μώκος, Μπουκουβάλας, Γεωργάκης, Τσουμάνης, Ντόκος, Νούγιας.

theball.gr

Δείτε το βίντεο του Siatista-info με τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού, αλλά και δηλώσεις από τη συνέντευξη τύπου 







Σχόλια