Στιγμιότυπα του αγώνα ΑΕΠ - Κένταυρος Πρωτοχωρίου 10-0

Σχόλια

  1. ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ:ΔΕΚΑ ΓΚΟΛ ΝΑ ΒΑΖΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΝΤΡΟΠΗ Κ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ.ΜΗΔΕΝ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκο ήσουν στο γήπεδο; ναι αν δούμε μόνο το σκορ από μακριά φαίνεται υπερβολικό και ντροπιαστικό.... Πες μου τώρα δεν είναι ντροπή μια ομάδα Α Κατηγορίας να έχει παίχτη μέσα 200 κιλά, δεν είναι ντροπή μια ομάδα να μην έχει αλλαγή να κάνει; δεν είναι ντροπή να μην κάνουν προπονήσεις (όλοι μαζί τρέξανε 2 χιλιόμετρα), ενώ όλες οι άλλες ομάδες κάνουν έξοδα (προπονήσεις κ.τ.λ.) για να κάνουν αξιοπρεπείς εμφανίσεις, αυτοί κατεβαίνουν κάθε Κυριακή με κίνδυνο ακόμα και της σωματικής τους ακεραιότητας!!!
      Η ΑΕΠ ξεκίνησε με έξι (6) αλλαγές, και έβαλε στο δεύτερο τους υπόλοιπους που έχουν κάνει ελάχιστα παιχνίδια, παιδιά 16, 17, και 19 χρονών που θελαν να παίξουν απλά μπάλα, τα οποία παρακαλούσαν τον διαιτητή να σφυρίξει λήξη από το 70' (κάτι που δεν γίνεται).
      ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ ΝΤΡΟΠΉ ΤΑ ΔΈΚΑ ΓΚΟΛ, ΕΊΝΑΙ ΝΤΡΟΠΉ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ... το παιχνίδι ήταν για 20 γκολ άμα παρακολουθήσεις το βίντεο θα δεις.
      Έπαιξες ποδόσφαιρο και ξέρεις, δεν θα αισθανόσουν ντροπή αν οι αντίπαλοι παίκτες, φίλαθλοι και προπονητές λέγαν παιδιά σταματήστε μην τους βάλετε άλλα.

      Διαγραφή
  2. Τ θέλετε να Σα λυπηθούν σας σεβάστηκαν και σας παίξανε στ ίσια Γιαυτο και σας βάλανε 10 τ θέλετε να σας βάλουν 3 και να λένε τ αξιόμαχο έπεσε δύσκολα άξιζε τ χ και τ άλλη Κυριακή τ ίδια . Ο σεβασμός κερδίζετε δεν απαιτείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωσταρ φιλε μου ο σεβασμός κερδίζεται γι'αυτό κ η αεπ έχασε τον σεβασμό πολλών.

      Διαγραφή
    2. Δεν έχασε κανένα σεβασμό η ΑΕΠ σε σεβάστηκε και σ έπαιξε στ ίσια που μπορούσε ν σε υποτίμηση και να ήταν αλλιώς τ πράγματα Γιαυτο μην απαιτείς σεβασμό .και κάτι ακόμη δεν έχεις ούτε προπονητή κοιτάτε τ προβλήματα που έχει η ομάδα και μετά ασχολείσαι μ τους άλλους .

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.