Β' ΕΠΣΚ: ΑΣ Βελβεντό - Αίας Μικροβάλτου 6-0 | φωτο - βίντεο


Με ήττα, με το βαρύ σκορ 6-0 στο Βελβεντό, έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 1ου γύρου του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης η ομάδα του Μικροβάλτου, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018.



Ανώτερη βέβαια η ομάδα του Βελβεντού, αλλά και η ομάδα του Αίαντα παρά τις ελλείψεις στη σύνθεσή της, έπαιξε αρκετά καλά -όσο κι αν ακούγεται παράδοξο-, είχε δοκάρι (Τσαράβας στο 52’) και μπορεί να μιλάει για σοβαρή υποψία οφσάιντ στο 2ο και 4ο γκολ των Βελβεντινών.

Σκόρερ του Βελβεντού, ο Μπαλάνης 2 (το 1-0 στο 5’ και το 2-0 στο 14’), ο Ελευθεριάδης 2 (το 3-0 με πέναλτι στο 40’ και το 4-0 στο 64’), ο Μύρου (το 5-0 στο 68’) και ο Τιβικέλης (το 6-0 στο 77’).

Διαιτητής της συνάντησης ο Δεληζήσης με βοηθούς τους Τζιαμπάζη και Βασιλειάδη Αν..

Η σύνθεση των φιλοξενούμενων:

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Σταθόπουλος Δ.): Τσιόκος Αγγ., Μαρκόπουλος Β., Βλαχάβας Π., Ντίνας Λ., Κουμπέτσος Κ., Λάμπρος Χρ., Πεκρίδης Φ., Τσαράβας Γ., Δεληβανόπουλος, Τσαμπερτίδης Αθ., Καβουρίδης Αθ..

Σαν αλλαγή για το Μικρόβαλτο αγωνίστηκαν οι Καπρίνης Στ. και Μπάγκος Β..

Ακολουθεί η χειμερινή εορταστική ανάπαυλα του πρωταθλήματος και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣ Κοζάνης οι αγώνες του β’ γύρου θα ξεκινήσουν το Σ/Κ 12-13 Ιανουαρίου 2019.









Σχόλια