Βασίλης Πάλλας: «Αποκτάμε ταυτότητα, ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο»

Ο Βασίλης Πάλλας αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ως αντίπαλος τον Αγροτικό Αστέρα και μιλά για τη φετινή πορεία του Π.Ο. Τρίγλιας


Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα της Football League, καταγράφοντας 13 συνολικά συμμετοχές. Ο Βασίλης Πάλλας αγωνίζεται πλέον για λογαριασμό του Π.Ο. Τρίγλιας, έχοντας καταγράψει ήδη 10 παρουσίες από την αρχή της χρονιάς, αγωνιζόμενος σε όλα τα ματς και την Κυριακή θα παίξει ως αντίπαλος των «πράσινων».

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά μετά από την αποχώρησή του, που θα τεθεί αντίπαλος με την πρώην ομάδα του. 

«Είναι όντως περίεργα τα συναισθήματα. Εχω καλές παραστάσεις και γενικότερα η παρουσία μου στην ομάδα του Αγροτικού μου θυμίζει ωραίες εικόνες», ήταν τα λόγια του 27χρονου ακραίου επιθετικού στη «Metrosport».

«Αγαπούν την ομάδα»
Αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία η ομάδα της Χαλκιδικής βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πού οφείλεται ωστόσο η καλή πορεία;

«Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο. Διαθέτουμε εξάλλου έναν προπονητή ανερχόμενο, με δική του φιλοσοφία. Η καλή ατμόσφαιρα στον σύλλογο βγαίνει στα παιχνίδια», θα πει αρχικά ο Πάλλας και θα συνεχίσει: «Αποκτάμε ταυτότητα, λόγω παιχνιδιού. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θεωρώ ότι αν η ομάδα συνεχίσει έτσι, δεν θα έχει ταβάνι». 

Πώς αντιμετωπίζουν την κατάσταση στην Τρίγλια; «Ο κόσμος ευχαριστιέται, ενώ επιδίωξη μας είναι να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και φυσικά αυτό να συνδυάζεται και από τα αποτελέσματα. Εχουμε καλό σύνολο, με έμπειρους και νέους. Η διοίκηση είναι δίπλα μας και το σημαντικό είναι πώς αγαπούν την ομάδα. Χαίρονται να τη βλέπουν όσο ψηλά γίνεται και ταυτόχρονα να βλέπουν ότι οι κόποι τους ανταμείβονται». 

Δημήτρης  Μπασμπαρέλας 
metrosport.gr

Σχόλια