Η Απάντηση τού νύν προέδρου τής Καστοριάς ,στόν τέως πρόεδρο Γιώργο Χαλκίδη !!!!!!!!!

Εμείς , εδώ από τα βουνά τής Αλβανίας, αφού ακούσαμε τον τέως πρόεδρο τής Καστοριάς κ.  Γιώργο Χαλκίδη και ότι στα 85 του θέλει να πάρει μεταγραφή στην Κοζάνη , του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του εγχείρημα και για το αν μπορεί να ξαναγίνει η Καστοριά μεγάλη , εξαρτάται από εμάς πού λέμε ότι την Αγαπάμε και το δείχνουμε .....
Εγώ προσωπικά ((θείο)) λόγο σεβασμού και ράτσας και έχοντας την άποψή μου από το 2013 για σένα, πού με παρότρυνες να τα παρατήσω???? Και ενώ η ομάδα ήταν δεύτερη, γιατί όπως μου είπες δεν αξίζει να κάνεις τίποτα γι αυτό τον τόπο, Εμείς λοιπόν σαν ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΙ ένα θα σας πούμε. 
Υπάρχει καλύτερη ΚΑΣΤΟΡΙΑ και θέλουμε να την δείξουμε στον Κόσμο τής Καστοριάς ...... !!!!! 
Με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπό σας και στην Ιστορία σας

Παναγιώτης Ουσταμπασίδης 

Σχόλια

  1. Πολλες φορες καλυτερα να μασας παρα να μιλας.Δεν ειπε κατι κακο ο κ. Χαλκιδης. Ελεος με την ταση μερικων να βγουνε στην επιφανεια απο την ανυπαρξια τους. Οι πραξεις και τα αποτελεσματα χαρακτηριζουν τους παραγοντες.Και εσυ φιλε δεν εχεις να επιδειξεις απολυτως τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.