Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Ανδρών - Γυναικών: Στη 2η θέση οι γυναίκες του ΣΕΑ Κοζάνης - Μεγάλες μάχες και νίκες για τους Άνδρες

Στη 2η θέση οι γυναίκες του  ΣΕΑ Κοζάνης
Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Β. Ελλάδας των γυναικών. Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ταξίδεψε στη Λάρισα όπου αρχικά ηττήθηκε 2-4 από την τοπική ΔΥΝΑΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ και στη συνέχεια 1-4 από τον ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής.


Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ είχε τελική συγκομιδή 3 νίκες και 3 ήττες και ισοβάθμησε στη 2η θέση της βαθμολογίας με τη ΔΥΝΑΜΗ.


Το Σάββατο αγωνίστηκαν οι μικρές μας αθλήτριες Κοκκινίδου Β. (2 νίκες) και Παυλίδου Ε. (1 νίκη) υπό την καθοδήγηση και τη συμμετοχή της προπονήτριάς μας κ. Τσιάρα Κ.. Φέτος αγωνίστηκαν επίσης και οι Κασνάκη Ε., Καμπορούδη Χ. και Βασιλειάδου Ν..

Την ομάδα συνόδευσαν στη Λάρισα ο πρόεδρος κ. Διδασκάλου Κ. και το μέλος του Δ.Σ. κ. Κοκκινίδης Π.


Μεγάλες μάχες και νίκες για τους Άνδρες 

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στη Θεσ/νικη πραγματοποιήθηκαν η 11η και η 12η αγωνιστικές του διασυλλογικού Α΄ Τοπικού Ανδρών Β. Ελλάδας.

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ με τους Παναγιωτίδη Α., Ακρίβη Γ. και Ακρίβη Π., πέτυχε δύο πολύ σημαντικές και δύσκολες νίκες επί του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΒΑΝΤΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ με 4-2 και του ΑΕΤΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ με 4-3 και διατηρεί τις ελπίδες του για πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα, αν συνεχίσει έτσι στις εναπομείνασες 6 αγωνιστικές. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση σε απόσταση ενός βαθμού από τον τέταρτο και τριών βαθμών από τον τρίτο. Οι αθλητές μας «τα έδωσαν όλα» κι αυτό είναι που μετρά. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια, χωρίς άλλους τραυματισμούς και ατυχίες.

Την ομάδα συνόδευσε στη Θεσ/νικη ο γραμματέας κ. Ζέρβας Δ. 

seak.gr

Σχόλια