Γ' Εθνική: Σούλι Παραμυθιάς - Γρεβενά Αεράτα 4-0 | φωτο - βίντεο


Το Σούλι Παραμυθιάς πέτυχε τέσσερα γκολ απέναντι στα Γρεβενά-Αεράτα ενώ θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα τόσα, αλλά βρήκε σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Μπακιρτζή.
στιγμιότυπα του αγώνα 


Οι γηπεδούχοι απέδωσαν και ικανοποιητικό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πέρα από τους τρεις βαθμούς που κατέκτησαν.Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Λευτέρη Βέρμπη, η οποία την φέρνει μόνη 2η στη βαθμολογία, 2 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Φούφα. 

Το πολύ γρήγορο γκολ του Νούγια (6΄), μετά τη μακρινή μεταβίβαση του Μαλλάτου, άνοιξε το δρόμο στην Παραμυθιά για μια εύκολη τελική επικράτηση.Ο τερματοφύλακας των Αεράτων σταμάτησε τρεις φορές τον Ντόκο στο α΄ημίχρονο ενώ δοκάρι είχε και ο Νούγιας μετα από κεφαλιά. 

Το Σούλι κατάφερε να «διπλώσει» τα τέρματά του στο 54ο λεπτό από τα έντεκα βήματα, με τον Ντόκο να εκτελεί εύστοχα διευρύνοντας το προβάδισμα της ομάδας του στο 2-0.Στο 75 ο Παρχαρίδης πάσαρε στον Βασ. Μώκο κι εκείνος με ωραία προσποίηση και τελείωμα έκανε το 3-0. Ο 15χρονος Λύγκας, που μόλις είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή, με κοντινή κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ντόκου έδωσε πανηγυρικό τόνο στο 90΄ για το 4-0 των «πρασίνων».Το σκορ θα μπορούσε να είχε αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, αν οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί στις αρκετές φάσεις που δημιούργησαν και στο β΄ημίχρονο.

Σούλι Παραμυθιάς: Ελευθεριάδης, Κώτσιας, Μαλλάτος, Διαμάντης, Νάσιος, Γεωργάκης (46΄ Παρχαρίδης, Λάμπρου (76΄ Κωστάκης), Βασ.Μώκος, Νούγιας (62΄Κύργιος), Ντόκος, Μπουκουβάλας (87΄ Λύγκας).

Γρεβενά Αεράτα: Μπακιρτζής, Γαβρίδης, Μπατακόιας, Βασιλόπουλος, Δάδαλης, Χύσεν, Κακαφίκας, Μπαλοδήμος, Τάκας, Σάλλα, Βασιλόπουλος

Φωτογραφίες Λευτέρης Τζώρτζης
ρεπορτάζ - βίντεο:Νίκος Κραμπουκούκης -  theball.gr 










Σχόλια