Μακεδονικός Φούφα: Αφιέρωσε τη νίκη πρωτιάς στο Γιώργο Τακίδη


Ήταν τα τελευταία λεπτά του αγώνα Μακεδονικός Φούφα - Λευκίμμη 1-0.  Σε μια μονομαχία ο Γιώργος Τακίδης συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι μ'  έναν αντίπαλο και πέφτοντας στο έδαφος έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως έτρεξαν κοντά στον άτυχο ποδοσφαιριστή και με τις σωστές ενέργειες τον συνέφεραν. Ο Τακίδης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε διάσειση ελαφριάς μορφής.

 Ευτυχώς τίποτα το σοβαρό.
Στο νοσοκομείο όπου θα παραμείνει για προληπτικούς,  περισσότερο λόγους,  τον επισκέφτηκε σύσσωμη η οικογένεια του Μακεδονικού Φούφα και του αφιέρωσε τη σπουδαία νίκη .

 Η διοίκηση του Π.Σ Μακεδονικός ΦΟΥΦΑΣ, ευχαριστεί θερμά τον γιατρό της ομάδας μας Χρήστου Δημήτριο, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για την διάσωση του παίχτη μας Γιώργου Τακίδη, όταν στο 95 λεπτό του αγώνα με την Α.Ε.  Λευκίμμης του γύρισε η γλώσσα.
Επίσης συγχαίρουμε τον φίλαθλο της Λευκίμμης Φάνη Βλάσση υπάλληλο Ε.Κ.Α.Β, όπως και τους διασώστες Ε.Κ.Α.Β Πτολεμαΐδας, για τις πρώτες βοήθειες που παρείχαν στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας!


Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από την ανθρώπινη ζωή!

Περαστικά Γιώργο Τακίδη!




Περαστικά στον Γιώργο Τακίδη στέλνει και η σελίδα Ματιές στα σπορ.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.