Δύο στα τρία για τα κορίτσια του Εθνικού Κοζάνης | φωτο

 
 Με δύο νίκες στα τρία ματς, σε τρις διαφορετικές κατηγορίες, με αντίπαλο τα κορίτσια των Ελπίδων Αμυνταίου, έκλεισε η πλούσια σημερινή αγωνιστική μέρα για τον Εθνικό Κοζάνης.



    Ξεκίνησε η δράση με τις Κορασίδες, σε αγώνα πρωταθλήματος, οι οποίες επικράτησαν εύκολα, παρά την πολύ μέτρια εμφάνιση. Οι Κορασίδες του Αμυνταίου, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και υποχρεώθηκαν σε ήττα με τελικό σκορ 29 - 24.

   Ακολούθησαν οι Παγκορασίδες Β', στον πρώτο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος, που δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, κόντρα στις πολύ δυνατές και γρήγορες Ελπίδες. Σε όλο το ματς ήταν πίσω στο σκορ, ακόμη και με οκτώ τέρματα, κάνοντας πολλά λάθη, κυρίως στην άμυνα και ηττήθηκαν, παρά την προσπάθεια αντίδρασης στα τελευταία δέκα λεπτά, που απλά έφερε τη μείωση της διαφοράς. Σκορ 23 - 25.

   Πρώτο ματς πρωταθλήματος και για τις Παγκορασίδες Α', που έκλεισαν τους αγώνες της ημέρας, που παρά τις πολλές απουσίες λόγω σχολικής εκδρομής, επικράτησαν πολύ εύκολα και πήραν τους βαθμούς της νίκης με τελικό σκορ 37 - 20.

   Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες!





























































































































































Σχόλια