ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ Η ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ | φωτο

Έτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης 2018-19 παρουσιάζεται η Κοζάνη μετά από ενάμιση μήνα επίσημης αγωνιστικής απραξίας (το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της ήταν με τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας στις 16-12-2018).




Σε όλο αυτό το διάστημα οι ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή τις προπονήσεις, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, χάρη στην μέριμνα της διοίκησης στην εξεύρεση γηπέδων που μπορούσαν να φιλοξενήσουν την ομάδα.


Ο προπονητής Δημήτρης Σιαπανίδης κι ο βοηθός του Τάσος Αραμαδανίδης δεν άφησαν τους ποδοσφαιριστές σε «χλωρό κλαρί», με εντατικές προπονήσεις και φιλικά, με αποτέλεσμα η ομάδα να παρουσιάζεται άκρως ετοιμοπόλεμη για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου 2-2-2019 στον Κρόκο.  

Οι 14 νίκες σε 14 αγώνες στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας δεν εφησύχασαν την διοίκηση της Κοζάνης που κινήθηκε αθόρυβα αλλά και ουσιαστικά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η Κοζάνη παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη στην προσπάθεια που κάνει να αλλάξει κατηγορία.

Ο χειμερινός μεταγραφικός σχεδιασμός της Κοζάνης συμπεριλάμβανε παίκτες που θα την βοηθήσουν άμεσα αλλά και ταυτόχρονα βρίσκονται στην καλύτερη «ποδοσφαιρική ηλικία» ώστε να βοηθήσουν και του χρόνου στην Γ’ Εθνική, αφού οι τέσσερις ήδη αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα αυτό.


Ο Θωμάς Πιριτζαούς είναι 24 ετών (γεν. 1995), κατάγεται από το Καρυοχώρι Εορδαίας και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο Πιριτζαούς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Βυζαντινού Αετού ενώ σε ανδρικό πρωτάθλημα ξεκίνησε στο Βέρμιο Καρυοχωρίου. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Βατανιακό (Γ’ Εθνική 2014-15), στην Θύελλα Φιλώτα (Γ’ Εθνική 2015-16), τον Μακεδονικό Φούφα (Γ’ Εθνική 2016-17 και 2017-18) και φέτος στον Ερμή Αμυνταίου (Γ’ Εθνική).

Ο Κώστας Πασχαλίδης είναι 23 ετών (γεν. 1995), κατάγεται από την Λεβαία (Λακκιά) Φλώρινας και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και αμυντικό χαφ. Ο Πασχαλίδης ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Α.Ε. Περδίκκα (2010-11) ενώ στην συνέχεια έπαιξε στην Γ’ Εθνική σε ηλικία 18 ετών στον Αμπελωνιακό (2013-14) και αργότερα στην Θύελλα Φιλώτα (Γ’ Εθνική), στον Εορδαϊκό 2007 (Α’ Τοπικό και Γ’ Εθνική) και στον Ερμή Αμυνταίου (Α’ Τοπικό και Γ’ Εθνική).

Ο επιθετικός Παύλος Χαϊτίδης είναι 24 ετών (γεν. 1994) και κατάγεται από την Μαυροπηγή Κοζάνης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Βυζαντινού Αετού ενώ στην συνέχεια στις ηλικιακές κατηγορίες αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Αθηνών Κ-15 και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης Κ-17 και Κ-20. Ο Χαϊτίδης αγωνίστηκε στην Α.Ε. Περδίκκα (2011-12), στον Εορδαϊκό 2007 (Α’ Τοπικό 2012-13 και 2013-14), στην Θύελλα Φιλώτα (Γ’ Εθνική 2014-15), ενώ τα τελευταία 3,5 χρόνια αγωνίστηκε στον Ερμή Αμυνταίου (Α’ Τοπικό 2015-16, 2016-17 και Γ’ Εθνική 2017-18, 2018-19 Α’ Εξάμηνο).


Ο επιθετικός Δημήτρης Φουρλατάρας είναι 17 ετών (γεν. 2001) και κατάγεται από τα Γρεβενά. Προέρχεται από τα Γρεβενά Αεράτα όπου μετά τα ηλικιακά πρωταθλήματα πέρυσι (2017-18) αγωνίστηκε στο Α’ Τοπικό ενώ φέτος (2018-19) στη Γ’ Εθνική.



Ο αμυντικός Χρήστος Ευθυμιάδης επέστρεψε στην Κοζάνη μετά από ενάμιση χρόνο στην Γερμανία όπου αγωνίστηκε στην ομάδα VfL Gueldestern Stade στην κατηγορία Landesliga (6η Εθνική). Ο Ευθυμιάδης είναι 21 ετών (γεν. 1997), είναι σπουδαστής και κατάγεται από την Δράμα.

Η τελευταία μεταγραφή ήταν ο νεαρός ταλαντούχος τερματοφύλακας Νίκος Μπογιατζούλης (15 ετών, γεννημένος το 2003) που μεταγράφηκε από τον ΠΑΟΚ Κοίλων. Ο Μπογιατζούλης ξεκίνησε στην ακαδημία της Α.Ε. Κοζάνης, στην συνέχεια πήγε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Κοίλων όπου αγωνίζεται κυρίως στα ηλικιακά πρωταθλήματα (Εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας) αλλά και στο ανδρικό, ενώ ταυτόχρονα είναι και βασικός στην Μικτή Νέων (Κ-16) της ΕΠΣ Κοζάνης.

Από την Κοζάνη αποχώρησαν ο Θοδωρής Σαρηγιαννίδης (μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ Κοίλων) κι ο Μάριος Παλάσκας (στην Α.Ε. Ανω Κώμης).

Τέλος το Δ.Σ. και το αγωνιστικό τμήμα του Φ.Σ. Κοζάνη εύχονται στον πρόεδρο Αγάπιο Γαβριηλίδη ταχεία ανάρρωση μετά το αίσιο τέλος που είχε μία μικρή περιπέτεια με την υγεία του και τον περιμένουν το Σάββατο στον Κρόκο. 










Σχόλια

  1. Η καλύτερη μεταγραφή είναι η τελευταία του Νικόλα Μπογιατζουλη.
    Μπράβο Νικόλα είμαι σίγουρος ότι θα προχωρήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέγα λάθος για τον μικρό έπρεπε να παει σε ομάδα στην οποιο θα παιζει ,η κερκίδα και το κουβαλημα των νερων δεν θα τον βοηθησει σε τιποτα!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.