Kοπή βασιλόπιτας διαιτητών ΕΠΣ Καστοριάς και απονομή διπλωμάτων στους νέους διαιτητές | φωτο


Την πρωτοχρονιάτικη τους πίτα έκοψαν οι διαιτητές Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Ο πρόεδρος και τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας αποδέχτηκαν την πρόταση του Διαιτητή Αντώνη Πετρόπουλου να αναλάβει την χορηγία της εκδήλωσης στο Cafe-Wine Bar «THE MALL», στην οποία ανταποκρίθηκε το μεγαλύτερο μέρος του σώματος των διαιτητών και των παρατηρητών σε μια όμορφη εκδήλωση, στην οποία ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο παρατηρητής και εκπαιδευτής κ. Γρηγόρης Ρόντσης που κέρδισε ένα διήμερο ταξίδι.


Το παρών έδωσαν και μέλη της Ε.Ε καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κ. Τάκης Τριανταφύλλου, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, δείχνοντας για ακόμη μια φορά, την άριστη συνεργασία που έχει με την επιτροπή διαιτησίας και το σώμα διαιτητών και παρατηρητών.


Αφού τους ευχαρίστησε όλους, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με επιτυχίες, καλές διαιτησίες, υγεία στους ίδιους και στις οικογένειές τους, με σωστή συμπεριφορά και σεβασμό σε παράγοντες και ποδοσφαιριστές, έδωσε ευχή για ένα καλύτερο μέλλον στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.
Η όμορφη αυτή εκδήλωση, ξεκίνησε με τον πρόεδρο της Eπιτροπής διαιτησίας κ. Σίμο Σπύρου να κόβει την βασιλόπιτα, κάνοντας, παράλληλα, ένα σύντομο χαιρετισμό, με ευχές για καλή χρονιά με απονομή δικαιοσύνης με τα σφυρίγματα τους προς όλα τα σωματεία, ο εκπαιδευτής και μέλος της επιτροπής διαιτησίας κ. Γρηγόρης Ρόντσης, αφού έδωσε τις ευχές του για καλή χρονιά με υγεία, απευθυνόμενος στους νέους διαιτητές, συνέστησε μεγαλύτερη προσοχή στα εκπαιδευτικά μαθήματα, για να μπορούν να εξελιχθούν και να προοδεύσουν.



Το τρίτο μέλος της επιτροπής, κ. Σάκης Κάκος, ευχήθηκε, επίσης, σε όλους υγεία και καλή χρονιά, με μεγαλύτερη προσοχή στα παιχνίδια και μεγαλύτερη συμμετοχή στα προγραμματισμένα μαθήματα.
Στο τέλος της εκδήλωσης στους νέους διαιτητές που αποφοίτησαν από την Σχολή Διαιτησίας παραδόθηκαν τα διπλώματα τους. Με ευχές από όλους για καλά σφυρίγματα και καλή δύναμη στο νέο ξεκίνημα που κάνουν στην καριέρα τους.












Σχόλια