Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Ερμής Πλατανορεύματος - Αίας Μικροβάλτου 1-2 | φωτο - βίντεο


Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-2 πέτυχε η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου επί της ομάδας του Ερμή Πλατανορρεύματος το απόγευμα του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2019, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Β’ κατ./1ου ομίλου της ΕΠΣ Κοζάνης.


Μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη για την ομάδα του Μικροβάλτου, που κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας 2 γκολ και δημιουργώντας ακόμη 3-4 πολύ μεγάλες ευκαιρίες για τη διεύρυνση του σκορ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, προς το τέλος η γηπεδούχος ομάδα πίεσε για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρει (στο 90’ η απόκρουση του αγώνα από τον Παρίση), αφήνοντας όμως κενούς χώρους στην άμυνα που δεν μπόρεσαν οι φιλοξενούμενοι να εκμεταλλευτούν.
Τα γκολ της συνάντησης:

0-1 στο 10’ από τον Βαλάντη Αναστασίου, που πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση σε χτύπημα κόρνερ και με ευθύβολο σουτ από το ύψος περιοχής άνοιξε το σκορ.
1-1 στο 33’ με συρτό σουτ του Σ. Καψαλιάρη μέσα από την περιοχή και πλάγια.
1-2 στο 40’ και πάλι από τον Βαλάντη Αναστασίου -έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή- που εκμεταλλεύτηκε ένα μπέρδεμα στην αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων και προώθησε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Καλή γενικά η διαιτησία του Δεληζήση και των βοηθών του Σπέντζα και Βασιλειάδη Αν., που άφησε κάποιες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων, που ζήτησαν πέναλτι στο 67’ σε μαρκάρισμα στον Αναστασίου μέσα στην περιοχή.



Η σύνθεση των φιλοξενούμενων:
ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Σταθόπουλος Δ.): Παρίσης Αλ., Ντίνας Λαζ., Μπέσας Ι.-Ραφ., Σαΐτης Γεώ., Μουλάι Εσμ., Κουμπέτσος Κων., Πεκρίδης Φωτ., Ντινελλάρης Μαν., Αναστασίου Βαλ., Καβουρίδης Αθ., Τσαράβας Γεώ..
Αγωνίστηκαν ακόμη σαν αλλαγή οι, Βλαχάβας Παν. και Μαρκόπουλος Βασ..  


΄












Σχόλια