Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Αίας Μικροβάλτου – ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής 1-2 | φωτο - βίντεο



Ο νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που υπερέχει και χάνει τις ευκαιρίες, στο τέλος να χάνει το παιχνίδι, ίσχυσε και στο παιχνίδι της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019 στο γήπεδο Τρανοβάλτου, όπου η ομάδα του Μικροβάλτου ηττήθηκε με σκορ 1-2 από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.



Η γηπεδούχος ομάδα του Αίαντα είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου σπατάλησε τρείς τουλάχιστον πολύ μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, πίεσε -κάπως αγχωτικά και άναρχα- και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου χωρίς και πάλι επιτύχει κάτι καλό, μέχρι που δέχτηκε σε αντεπίθεση γκολ στο 57’ και κινδύνεψε να δεχτεί και δεύτερο το αμέσως επόμενο λεπτό. 

Αντέδρασε άμεσα ισοφαρίζοντας το σκορ στο 63’, αλλά 10’ αργότερα γράφτηκε το 1-2 που παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, αφού οι παίκτες του Μικροβάλτου δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν υπό το βάρος της απογοήτευσης, σε ένα παιχνίδι που το πάλεψαν και δικαιούνταν σίγουρα κάτι περισσότερο.

Τα γκολ του αγώνα:
0-1 στο 53' με έξοχο πλασέ του Γιώργου Καλημέρη μέσα από την περιοχή
1-1 στο 63' με προβολή του Σάββα Γεωργιάδη, μετά από σουτ του Γιάννη Μπέσα
1-2 στο 73' με κοντινό πλασέ του Γρηγόρη Κωνσταντινίδη


Μέτρια η διαιτησία του Κωνσταντινίδη Χ. και των βοηθών του (Τσιαμπάζης, Βασιλειάδης), με τους γηπεδούχους να έχουν αρκετά παράπονα…

Η σύνθεση των γηπεδούχων:
ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Σταθόπουλος Δ.): Παρίσης Αλ., Ντίνας Λαζ., Μπέσας Ι.-Ρ., Σαΐτης Γεώ. (80’ Γκιούρας Δημ.), Βλαχάβας Παν., Κουμπέτσος Κων., Πεκρίδης Φωτ., Ντινελλάρης Μαν., Γεωργιάδης Σάβ., Καβουρίδης Αθ., Τσαράβας Γεώ..


aias17219 4aias17219 5
aias17219 6aias17219 7
aias17219 8aias17219 9



Σχόλια