Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕΠ - Εθνικός Βατερού 2-1 | βίντεο

Γύρισε από την κόλαση η ΑΕΠ στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Σε ένα παιχνίδι επιθετικό μονόλογο


με σωρεία ευκαιριών, δύο δοκάρια, ακυρωθέν γκολ, οι Πόντιοι παραλίγο να επιβεβαιώσουν το ότι όταν δεν βάζεις γκολ η μπάλα σε τιμωρεί αλλά ο Ντούκα με δύο τέρματα (το δεύτερο με εκτέλεση πέναλτι) είχε αντίθετη άποψη και χάρισε μια πύρρεια νίκη στους γηπεδούχους.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Βατερού με σαφής αμυντικούς προσανατολισμούς στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο στον ανασταλτικό τομέα και της ακυρώθηκε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ως οφ σάιτ.
  
Το φιλμ του παιχνιδιού:
11΄ σουτ του Καρακατσάνη άουτ.
17΄λάθος διώξιμο του Κεντεποζίδη η μπάλα στον Βοριαζίδη στρώνει στο Ταφαρλή σουτ ωραία απόκρουση του Κεντεποζίδη.

18΄ εκτέλεση κόρνερ του Ταφαρλή ο Καρακατσάνης με κεφαλιά θα σημαδέψει το δοκάρι.
30’  ο Καρακατσάνης από τα δεξιά σουτ ωραία απόκρουση του Κεντεποζίδη στην κόντρα η ομάδα του Βατερού ο Σακαλής από θέση οφ σάιτ σκοράρει ακυρώνεται το γκολ.
34΄ ο Ταφαρλής με φάουλ θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
52΄ προσωπική ενέργεια του Καρακατσάνη θα πασάρει δεξιά στον Ντούκα σέντρα ο Παπαγαθονίκου θα πλασάρει άουτ.

59΄ ο Βοριαζίδης πασάρει σε Καρακατσάνη αυτός στον Παπαγαθονίκου σέντρα κοντρόλ του Ταφαρλή σουτ γκολ το οποίο ακυρώνεται ως χέρι του σκόρερ.

65΄αντεπίθεση των φιλοξενουμένων ο Σερσέμης προσπαθεί να γυρίσει την μπάλα στον Κωφίδη παρέμβαση του Σακαλή ο οποίος με λόμπα περνάει την μπάλα πάνω απ’ τον Κωφίδη και ενώ η μπάλα κατευθύνεται άουτ ο Σακαλής ακολουθεί την φάση και με πλασέ κάνει το 0-1.

72΄ ο Ταφαρλής θα πασάρει στον Κείσογλου σέντρα παράλληλη από την εστία δεν προλαβαίνει ο Καρακατσάνης.
77΄σέντρα από τα πλάγια του Ταφαρλή κεφαλιά σε κενή εστία του Καρακατσάνη άουτ!!!!!!!!!!

80’  ο Καρακατσάνης από τα αριστερά σέντρα θα πεταχτεί ο Ντούκα και με κεφαλιά θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα 1-1.

83΄ σουτ βολίδα του Καρακατσάνη νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους στην συνέχεια τα σουτ των Ντούκα και Κείσογλου θα αποκρούσει ο Κεντεποζίδης σε κόρνερ.

84΄ εκτέλεση κόρνερ από τον Καρακατσάνη δεν θα μπορέσουν να διώξουν οι αμυντικοί κάτοχος της μπάλας ο Ντούκα ο οποίος θα ανατραπεί από τον Πολυχρονιάδη και το πέναλτι θα μετατρέψει μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων σε γκολ ο παθών 2-1.   

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Τσούλης με βοηθούς την κα. Γάτσου και κ. Δραγώγια.

Συνθέσεις ομάδων:

ΑΕΠ (Κατακαλίδης) Κωφίδης Ντούκα Πασχαλίδης Σερσέμης Τσιντός (46΄ Κείσογλου) Παπαδόπουλος  Δαλκερανίδης (46΄ Παπαγαθονίκου) Καρακατσάνης Βοριαζίδης (59΄ Βλαδίκας) Ταφαρλής Μετικάνος (79΄ Θεοδωρίδης)


Εθνικός Βατερού (Παπαδόπουλος Θ.) Κεντεποζίδης Σαλονικίδης (85΄ Χαραλαμπίδης) Κουρτίδης Πολυχρονιάδης Λαζαρίδης Σταυροθεόδωρος Σακαλής Κουτέρης (79΄ Δουγαλής) Καβαλάρης Ρέββας Βρόικος (78΄ Τοπαλίδης) 



Σχόλια

  1. Έτσι κερδίζουν κύριοι η αεπ..με καθαρό γκολ του Βατερού που το ακυρώνουν οφσάιντ και με ανύπαρκτο πέναλτι βουτιά αλλά Καραγκούνη χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πεναλτάρα. Συγχαρητηρια στην ΕΠΣ Κοζανης που εβαλε διαιτητη που ειναι κατοικος Σκητης. Στο αλλο ματς βαλτε διαιτητη τον προεδρο της ΑΕΠ. Γελαει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο σπίτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΑΦΑΡΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΑΡΟ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΘΥΚΕ ΣΑΝ ΧΕΡΙ ΕΝΑ ΒΡΙΚΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΩΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΥΓΚΑ!!! ΤΟ ΟΦΣΑΙΤ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Π ΕΝΩ Η ΜΠΑΛΛΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΤ ΑΤΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΛΑΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ!!! Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΥΡΙΟΙ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.