Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Δάφνη Πολυμύλου – Πρόοδος Κομνηνών 4-2 | φωτο

Πήρε την νίκη η Δάφνη Πολυμύλου κόντρα στα Κομνηνά με σκορ 4-0
Ωραίο ματς με εναλλαγές στο σκορ και 2 ανατροπές !!!

Η ομάδα του Πολυμύλου προηγήθηκε νωρίς  με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αβραμίδη. Στην συνέχεια ο Τσαυταρίδηςείχε  2 καλές ευκαιρίες. Ένα  σουτ που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι και ακόμα μια μετά από ωραία κάθετη του Θαλαλαίου στον Τσαυταριδη σε τετ α τετ πλασάρει αποκρούει ο τερματοφύλακας !!!

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν  καλά  και δέχτηκαν  2 γκολ και κάπου εκεί αφυπνίστηκαν  !! Περνάει στην επίθεση ο Αλέξης Μελίδη ο οποίος πετυχαίνει 2 γκολ και κάνει την ανατροπή !!! Το πρώτο βαθιά μπαλιά στον Ταιγανιδη εκείνος θα κάνει μια τρομερή μπαλιά στα δεξιά στον Θαλαλαίο εκείνος με την μία στον Μελίδη Αλέξη που με γυριστό σουτ κάνει το 2-2 !

!Λίγα λεπτά αργότερα ο Μελίδης Αλέξης εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα θα πλασάρει και κάνει το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς !!!Στο τέλος ο Πολύμυλοςθα βγει μπροστά και θα χάσει μια πολλή καλή ευκαιρία με τον Ταιγανίδη να σουτάρει και ο Αβραμιδης στην συνέχεια θα στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια !!!Στο 90’  πανέμορφο πλασέ από τον Τσοπανίδη η μπάλα στα δίχτυα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 4-2 !!!!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Πολυμύλου  σε 28 αγώνες πρωταθλήματος στην έδρα της  έχει 26 νίκες και 2 ισοπαλίες.  

Η ομάδα του Πολυμύλου εύχεται στον Χαιριστανίδη Λευτέρη καλή στρατιωτική θητεία !!!

Δάφνη Πολυμύλου:  1.Σπυριδωνίδης 2.Κοκελίδης 3.Ζενουλάρι 4.Χαιριστανίδης 5.Μελίδης Αλέξης 6.Μελίδης Λευτέρης 7.Θαλαλαίος 9.Τσαυταρίδης 10.Αβραμίδης 11.Κοκελίδης Κώστας 14.Τσοπανίδης

Αλλαγές (8.Ταϊγαίδης 13.Κοκελίδης Άγγελος 12.Πλιάκης)

 ΔΤ|Α.Σ Δάφνη Πολυμύλου 1981




Σχόλια