ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Εκδήλωση Ενημέρωσης Ποδοσφαιριστών και Γονέων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και κοπή Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας | φωτο - βίντεο


Εκδήλωση Ενημέρωσης Ποδοσφαιριστών και Γονέων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και κοπή Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Ευχαριστώ θερμά τους επίσημους προσκεκλημένους που τίμησαν την εκδήλωσή μας. 
Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κύριο Θεόδωρος Καρυπίδης, τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κύριο Ηλία Κάτανα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κύριο Δημητρης Καρακασιδης.

Τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Δημαρχεύων κύριο Ιωάννη Αριστερίδη.
Τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κύριο Χρυσόστομο Γκαγκάτση και τον Γενικό Διευθυντή των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κύριο Βαγγελης Πουρλιοτοπουλος.
Τον Προπονητή της Εθνικής Γυναικών Ποδοσφαίρου κύριο Γιώργος Παπακώστας.
Τον πρώην Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κοζάνης κύριο Χρήστο Σάββα.

Τον Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κοζάνης κύριο Dimitris Frantzopoulos, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της Ε.Π.Σ. Κοζάνης κύριο Γεώργιο Πανιτσίδη, τον Αναπληρωτή Ταμία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης Τάσος Χατζηπαυλίδης  και το μέλος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης κύριο Παναγιώτη Κορυφίδη.

Τον Προϊστάμενο των γραφείων της Ε.Π.Σ. Κοζάνης και Πρόεδρο του Πανελλήνιου Σωματείου Υπαλλήλων Ε.Π.Σ. κύριο Σάββα Πεχλιβανίδη.
Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ομιλητές που πλαισίωσαν την εκδήλωση και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους.

Τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Εορδαίας, Αστυνόμο Β' Τάσιο Σπυρίδων και τον Αξιωματικό του Τμήματος Τροχαίας Εορδαίας, Υπαστυνόμο Β' Petros Baltzis.
Τον Ορθοπαιδικό χειρουργό κύριο Kostas Terzidis και τη Διατροφολόγο - Διαιτολόγο κυρία Polina Yannioti.

Ευχαριστώ τα μέλη της Διοίκησης της Ακαδημίας, τους προπονητές και το λοιπό προσωπικό για την αμέριστη βοήθεια ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς των ποδοσφαιριστών και τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας που στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους που κάλυψαν την εκδήλωση, στον εκδότη της εφημερίδας Πτολεμαίος κύριο Antonis Pougaridis, τον δημοσιογράφο του Flash-tv Κοζάνη Κωνσταντίνος Μαυρίδης (Κωνταντίνος Μαυρίδης)  και το φωτογράφο κύριο Georgios Kostikidis.

Τέλος να ευχαριστήσω και πάλι τους χορηγούς της εκδήλωσης που βοήθησαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Αναστάσιος Γ. Θεοδωρίδης
Πρόεδρος Ακαδημίας ΗΡΑΚΛΗΣ Πτολεμαΐδας

Η εκδήλωση σε video  



















Σχόλια