Γ.Σ. Κοζάνης-volleyball team: Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Κοζάνης ανέλαβε το πόστο του ειδικού γραμματέα της ΕΣΠΕΜ



Μετά από 3 χρόνια που ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΜ, σε αναδιάρθρωση που έγινε στην Ένωση, ο Δ. Παφίλης ανέλαβε τη θέση του Ειδικού Γραμματέα κάτι που αποτελεί ξεχωριστή τιμή για το Σύλλογό μας αλλά και για το βόλεϊ του Νομού. Παραθέτουμε το έγγραφο της ΕΣΠΕΜ που στάλθηκε στην ΕΟΠΕ και στα σωματεία της Ένωσης.



Σχόλια

  1. Πέραν της πλάκας. Ο συντάκτης του Γυμναστικού (τυγχάνει και συγγενής του ΠΡΟΕΔΡΟΥ!!) σε ποιους νομίζει ότι απευθύνετε? Είναι δυνατόν να ενδιαφέρει κανέναν μία τυπική θέση σε μία τοπική ένωση στο βόλευ? Τόσο αυταρέσκεια ρε εσείς εκεί στον Γυμναστικό? Όλα τα μεγαλοποιείτε και όλα τα παρουσιάζετε κατά το δοκούν όπως φαίνεται άλλωστε και στην σελίδα σας στο fb!!! όπου ακόμη και μετά από ντροπιαστικές ήττες εσείς βλέπετε κέρδος και περηφάνια με μεγαλοστομίες. Αλλά για το γεγονός ότι η ιστορική ομάδα της πόλης έπεσε κατηγορία στο γυναικείο, φυσικά ούτε λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπουδαία δουλειά προεδράρα. Είμαστε περήφανοι για σένα και την ανέλιξη που έχεις στις κορυφαίες βαθμίδες των παραγόντων του Ελληνικού βόλεϊ. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σύντομα εύχομαι και στην Ευρώπη γιατί η Ευρώπη σε χρειάζεται. Πραγματικά λείπουν από τις ξένες ομοσπονδίες άτομα γνώστες ,με το επιστημονικό σου υπόβαθρο. Πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.