Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Τιτάν Σερβίων – ΑΕΠ 0-1


Επαγγελματικό διπλό των Ποντίων στα Σέρβια.


Σε ένα παιχνίδι παρουσία περίπου 80 φιλάθλων και με
ιδανικό καιρό οι πόντιοι σκοράροντας νωρίς και χωρίς να απειληθούν σε καμία στιγμή του αγώνα απέδρασαν από μια δύσκολη έδρα με σκορ 0-1.


Οι γηπεδούχοι οι οποίοι μετρούσαν δύο σημαντικές γι αυτούς απουσίες των Δουβαρτζίδη και Μπουμπόναρη προσηλωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα έχοντας πριν το ματς στην έδρα τους 8 νίκες και 1 ισοπαλία προσπάθησαν με τα δυνατά πλάγια χτυπήματα του Βητόπουλου να κάνουν κάποια ευκαιρία αλλά οι παίκτες της Αεπ καλά στημένοι απομάκρυναν χωρίς να κινδυνεύσουν.
 
Το φιλμ του παιχνιδιού:

2΄ επιθετική ενέργεια του Ταφαρλή από τα δεξιά σουτ η μπάλα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκόγκου.

11΄ ο Λάμπρου θα ανακόψει με φάουλ τον Κεισίδη στην δεξιά πλευρά και έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, το φάουλ εκτελεί ο Καρακατσάνης η μπάλα θα βρει και το κεφάλι του Σαλτσίδη γκολ 0-1.

24΄ κόρνερ από τα αριστερά με τον Ταφαρλή στο πρώτο δοκάρι κεφαλιά του Καρακατσάνη απομάκρυνση των αμυντικών ο Κείσογλου στην συνέχεια της φάσης θα επιχειρήσει ανάποδο ψαλίδι αλλά δεν θα βρει την μπάλα σωστά.
46΄ο Μετικάνος από τα δεξιά θα βγάλει στην απέναντι πλευρά στον Βλαδίκα σουτ ο Γκόγκος με το αριστερό του πόδι θα αποσοβήσει το γκολ.

61΄φάουλ με τον Σαββούδη η μπάλα θα περάσει πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

85΄ σέντρα παράλληλη από τα αριστερά του Καρακατσάνη η μπάλα θα φτάσει στον Βλαδίκα ο οποίος θα πασάρει στον Παπαγαθονίκου μέσα στην περιοχή αδύναμο σουτ του τελευταίου μπλοκάρει ο Γκόγκος.

88΄ ο Παπαγαθονίκου θα βγει στην επίθεση μόνος απέναντι από τον Γκόγκο θα ανοίξει το κοντρόλ της μπάλας ο κήπερ των γηπεδούχων μπλοκάρει.
93΄ προσωπική ενέργεια του Βλαδίκα δεξιά και μέσα στην περιοχή αδειάζει τον αντίπαλο του το σουτ που επιχειρεί αποκρούει στην αριστερή του γωνία ο Γκόγκος.


Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Κουτσώνας με βοηθούς τους κ. Γεωργιάδη και Λαμπριανίδη.

Συνθέσεις ομάδων:


Τιτάν Σερβίων ( Παρασκευάς) Γκόγκος Μέτκο Λάμπρος Χαρίσιος Κακαφίκας Σαλτσίδης Παπαστέργιος Βητόπουλος Πλιάτσικας Σαββούδης (86΄ Γκίνι) Χρυσοστομίδης


ΑΕΠ (Κατακαλίδης) Κωφίδης Ντούκα Πασχαλίδης Κεισίδης (64΄ Βασσάκης) Σερσέμης Μετικάνος Ταφαρλής Κείσογλου (45΄ Σαββίδης) Καρακατσάνης (89΄ Τσιντός) Δαλκερανίδης (68΄ Παπαγαθονίκου) Βλαδίκας    











Σχόλια