Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής - Εθνικός Βατερού 1-3 | φωτο - βίντεο


Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Εθνικός Βατερού μέσα στη Χαραυγή με σκορ 1-3.  





Ο Εθνικός παίζοντας έξυπνα εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και έφτασε  δίκαια στη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν  0-1 και παρόλο που ισοφαρίστηκαν,  αμέσως αντέδρασαν  και πέτυχαν  άλλα δύο τέρματα   παίρνοντας το σημαντικό  τρίποντο.
Από την άλλη η Χαραυγή ήθελε αλλά δε μπορούσε. Δημιούργησε ευκαιρίες αλλά  δε μπορούσε  να τις μετουσιώσει σε γκολ παρά μόνο μια φορά στο πρώτο ημίχρονο  όταν και ισοφάρισε γρήγορα  σε 1-1.
Να σημειώσουμε  τον τραυματισμό του Βρόικου στο Α'  μέρος  όπου και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά.
Ο ποδοσφαιριστής του Βατερού σε μια μονομαχία τραυματίστηκε  στο φρύδι. Ένιωσε ζαλάδες και  οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου  έκανε 5 ράμματα και πήρε εξιτήριο.
Περαστικά στον Χάρη Βρόικο.  

Το φιλμ του αγώνα
Στο 2’  ο Ναθαναηλίδης θα εκμεταλλευτεί αδράνεια στην άμυνα του Βατερού, θα τρυπώσει στην περιοχή, θα πιάσει το διαγώνιο σουτ, η μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω.
Στο 8’ ο Κουτέρης μόνος στην περιοχή, αδύναμο σουτ από πλάγια, διώχνουν οι αμυντικοί. 
Στο 14' Τραπενζαλίδης ωραία προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 17' ο Γεωργιάδης θα δώσει  στον Κουτέρη που αυτή τη φορά δε θα αστοχήσει μέσα από την περιοχή και θα ανοίξει το σκορ 0-1.
Στο 19' γρήγορη απάντηση από την Χαραυγή. Ο Χατζηρούμπης από πλάγια θα σπάσει στον Τραπενζαλίδη,  δυνατό σουτ,  ο Κεντεποζίδης θα αποκρούσει, η μπάλα θα φτάσει στον Αγγέλου που με νέο δυνατό σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 26' ο Τραπενζαλίδης από καλό σημείο θα σουτάρει αδύναμα,  ο Κεντεποζίδης θα μπλοκάρει και θα βγάλει με γρήγορο βολέ σε θέση για γκολ τον Σακαλή που κι αυτός με τη σειρά του δε θα πιάσει όπως ήθελε το σουτ για να μπλοκάρει ο Πατουλίδης.
Στο 28' φάουλ Κίλη ο Πατουλίδης θα διώξει η μπάλα θα κοντράρει σε σώμα θα στρωθεί στον Σακαλή που δε θα χάσει την ευκαιρία κι από κοντά θα δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2.
Στο 35' ο Τραπενζαλίδης θα σημειώσει γκολ αλλά θα ακυρωθεί ως οφσάιντ από τον επόπτη.
Στο 50' φάουλ Ποζίδη χάνει τη μπάλα ο Κεντεποζίδης,  ο Τραπενζαλίδης θα σουτάρει επάνω στο σώμα του Κεντεποζίδη και κόρνερ.
Στο 60' σουτ Σακαλή αποκρούει ο Πατουλίδης.
Στο 61' ωραία μπαλιά Γεωργιάδη στον Σακαλή αυτός θα μπει στην περιοχή και ψύχραιμα θα σημειώσει το 1-3.
Στο 64' δύο φορές με σουτ ο Τραπενζαλίδης δε θα μπορέσει να νικήσει τον Κεντεποζίδη.
Στο 70' φάουλ Κουμπούρα λίγο έξω.
Στο 72' σέντρα σουτ Μενενάκου  η μπάλα θα περάσει παράλληλα από το τέρμα του Βατερού χωρίς όμως να βρεθεί κάποιος επιθετικός και να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 82' ο Σακαλής θα δώσει στον Ρέββα σουτ δυνατό λίγο έξω.
Στο 87' ο Χατζηρούμπης από πλάγια θα βγάλει στον Τραπενζαλίδη σουτ, ο Κεντεποζίδης σωτήρια θα αποκρούσει.


Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής (Τσέπουρας):  Πατουλίδης, Μπούρμπουλας (59' Μενενάκος), Κουμπούρας, Σαββίδης, Ελευθεριάδης (65' Αρβανίτης), Μπέσσας, Χατζηρούμπης, Ποζίδης, Ναθαναηλίδης, Αγγέλου(74' Γιούλης), Τραπενζαλίδης.


Εθνικός Βατερού (Παπαδόπουλος Θ.):  Κεντεποζίδης, Σαλονικίδης, Κουρτίδης, Κίλης , Λαζαρίδης, Σταυροθεόδωρος, Βρόικος (46' α.α Τοπαλίδης), Γεωργιάδης, Ρέββας (83' Λαϊνάς), Σακαλής, Κουτέρης (89' Μαρτιρόσοβ).


Διαιτητής: Πανυτσίδης

Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Μπαλιάκας





Σχόλια