Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Αίας Μικροβάλτου - Αναγέννηση Λιβαδερού 1-4 | φωτο - βίντεο

Την Αναγέννηση Λιβαδερού ανέδειξε νικήτρια το τοπικό καμβουνιώτικο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής, που επιβλήθηκε με σκορ 1-4 επί του Αίαντα Μικροβάλτου, το ηλιόλουστο απόγευμα της Κυριακής 3 Μαρτίου 2019 στο γήπεδο του Τρανοβάλτου, παρουσία αρκετών δεκάδων θεατών.




Τα Μικρόβαλτο ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου διατηρώντας την υπεροχή που δεν καρποφόρησε, με το Λιβαδερό να σκοράρει στις δυο ουσιαστικές επιθέσεις που επιχείρησε και να κλείνει το ημίχρονο με 1-2 με τον Γιώργο Μίχο («Ρονάλντο»)να επιτυγχάνει τα δυο γκολ χωρίς να τα πανηγυρίσει, αφού υπήρξε για 3 περιόδους (2015-2018) παίκτης του Μικροβάλτου (το Μικροβάλτο είχε «απαντήσει» αμέσως στο πρώτο γκολ).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και επικράτησαν δίκαια, σε ένα παιχνίδι που το ήθελαν περισσότερο αφού «κυνηγούν» την άνοδο.

Τα γκολ της συνάντησης:

0-1 στο 26’ από τον Γιώργο Μίχο («Ρονάλντο») με κοντινό πλασέ

1-1 στο 28’ η ισοφάριση για το Μικρόβαλτο με τον Σάββα Γεωργιάδη με εξαιρετικό μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής

1-2 στο 40’, δεύτερο γκολ για τον Γιώργο Μίχο με κοντινή προβολή

1-3 στο 71’ με προβολή του Γεωργούλα Ι., μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα του Μικροβάλτου σε χτύπημα φάουλ

1-4 στο 79’ μ ε σέντρα-σουτ του Νίκου Καρανίκου που πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε εντυπωσιακά στο Γ της εστίας των γηπεδούχων




Σχετικά καλή η διαιτησία του Πελετίδη και των βοηθών του (Μπακατάρη, Ζαφείρης).



Η σύνθεση των γηπεδούχων:

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Σταθόπουλος Δ.): Παρίσης Αλ., Ντίνας Λαζ., Μπέσας Ι.-Ρ., Σαΐτης Γεώ., Βλαχάβας Παν., Κουμπέτσος Κων., Μουλάι Εσμ., Μπάγκος Β., Γεωργιάδης Σάβ., Αναστασίου Βαλ. (46’ Γκέος Φ.), Τσαράβας Γεώ..



mikrovalto.gr

Σχόλια