Γ' Εθνική: Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας - Μακεδονικός Φούφα 2-0 | φωτο - βίντεο

Παρέμεινε στην κορυφή ο Φούφας ... παρά την ήττα από την Καλλιθέα - Δεν της έφτασε το τρίποντο της Καλλιθέας  - Έδειξε τα δόντια της η Σιάτιστα - Τιμητική ήττα για τα Γρεβενά Αεράτα - Έβγαζε φωτιές ο Μελιτέας - Δεν τα κατάφερε ο Ερμής

Το εντυπωσιακό γκολ του Ηλία που πέτυχε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο ματς Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας - Μακεδονικός Φούφα


Στον 3ο  όμιλο,  το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ του Φούφα αλλά αυτός δε το εκμεταλλεύεται όπως θα έπρεπε.
 Ο Μακεδονικός παρέμεινε στην κορυφή   παρά την ήττα του με 2-0 μέσα στον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας αλλά ισοβαθμεί έχοντας 42 βαθμούς  με τον Κρόνο Αργυράδων.   Την Κυριακή οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην Πτολεμαΐδα.
Σε περίπτωση νίκης ο Μακεδονικός θα διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα περιμένει μια σειρά ευνοϊκών αποτελεσμάτων  την τελευταία αγωνιστική όπου αυτός θα κάνει το προγραμματισμένο του ρεπό Η Καλλιθέα που ναι μεν κέρδισε δεν της φτάνουν οι τρεις βαθμοί  αφού ο Τηλυκράτης πήρε το διπλό στη Ναύπακτο.   Ο Μέγας Αλέξανδρος που υποβιβάζεται με ψηλά το κεφάλι  έχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική.   Τα γκολ της νίκης για την Καλλιθέα πέτυχε Ηλία στο 5’ και στο 52’.
Έδειξε τα δόντια της η Σιάτιστα που  πήρε μεγάλη νίκη γοήτρου κόντρα στην πολύ δυνατή Λευκίμμη  με σκορ 2-1 . Τα γκολ για τη Σιάτιστα στο 11’ Τσικόπουλος  και στο 90’  Κοτζατίσογλου.  Για  τη Λευκίμμη που ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 το γκολ πέτυχε στο 74΄ο Τσεβανέδης.

Τιμητική ήττα  με 1-2 για τα Αεράτα μέσα στην έδρα τους από τον Θεσπρωτό  ο οποίος μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής αλλά και βάση προγράμματος  θέτει γερή υποψηφιότητα για άνοδο. Ο Θεσπρωτός προηγήθηκε 1-0 με τον Γώγο στο 38’ για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο  73' Βασιλόπουλος.  Το τελικό 1-2 σημείωσε στην εκπνοή του αγώνα ο Πόζογλου.

Στον 2ο  όμιλο ο Μελιτέας σκόρπισε τον Λαγκαδά στους πέντε ανέμους με το εμφατικό 5-1.  
Η φλωρινιώτικη ομάδα θα αφήσει τη Γ’  εθνική παίζοντας αξιοπρεπέστατο ποδόσφαιρο.
Τα γκολ για τον Μελιτέα 27' Λεζάκης, 35'-90+ Ρωμαίος, 72' Σεκκουλίδης, 79' Μπατμάς .

Δεν τα κατάφερε ο Ερμής μέσα στην Έδεσσα κόντρα στον τοπικό Εδεσσαϊκό και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 .Τα γκολ σημείωσαν στο 14' Ταουσιάνης και 38'-50' Παπαδημητρίου. 

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας (Θόδωρος Βόλτσης): Κράτσιος, Τσόπρας, Ηλίας Β., Λαδάς, Μήνος, Σαλβαρίνας, Μηλιάτης (90+1 Παπαδημητρίου), Γκέκας, Τάσιος (22’ Λουδοβάρης), Αντωνιάδης (82’ Παπαδόπουλος), Χασάι (76’ Νικολόπουλος)

Μακεδονικός Φούφα (Γιάννης Σαμαράς): Μπίντσης Τ., Σιδηρόπουλος, Σβίρος (56’ Ματούλας), Τακίδης, Τζουβάρας (82’ Λιάπτσης), Μπίντσης Ν. (71’ Ευθυμιάδης), Τοπαλής, Μόσχος (75’ Σπανδωνίδης), Χαϊτάς, Καλογιαννίδης, Μαυροματίδης

Διαιτητής: Καραντώνης Δ. (ΣΔ Ημαθίας

Βοηθοί: Γιάντσης Κ. ( ΣΔ Ημαθίας), Φαλτάκας Θ. (ΣΔ Γρεβενών)  

φωτορεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ



Σχόλια