Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Κοζάνη - Ακαδημία Βοΐου 2-1 | φωτο - βίντεο



Και τώρα οι δύο τους…


«Πύρρεια» νίκη με 2-1 πήρε η Κοζάνη από την Ακαδημία Βοΐου στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας και διατήρησε τον έναν βαθμό διαφοράς από την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων.


Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν την ερχόμενη Κυριακή 7-4-2019 στο ΔΑΚ Κοζάνης, στην «μητέρα όλων των μαχών», στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής που μάλλον θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Το παιχνίδι Κοζάνης-Βοΐου τελείωσε μέσα σε πολύ άσχημο κλίμα καθώς η απόφαση του διαιτητή Τσιμεντερίδη, μετά από υπόδειξη του βοηθού Βογδόπουλου, να αποβάλει τον αρχηγό της Κοζάνης Νίκο Τραυλό στο 87’ για εξύβριση τίναξε τον αγώνα στον αέρα.

Εξοργισμένοι οι παίκτες και οι παράγοντες της Κοζάνης διαμαρτυρήθηκαν έντονα ενώ οι φίλαθλοι αποδοκίμασαν το διαιτητικό ντουέτο μην πιστεύοντας ότι θα στερηθούν τον αρχηγό της ομάδας στο κρίσιμο παιχνίδι με την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων από μία ανύποπτη φάση στο τέλος του αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Κοζάνη έπαιξε με την φωτιά αλλά δεν κάηκε καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 στο ημίχρονο ενώ έχασαν άλλες τέσσερεις τρανταχτές ευκαιρίες, δύο στο πρώτο και δύο στο δεύτερο ημίχρονο.

Τελικά με δύο καλοχτυπημένα στημένα του Τραυλού (από το δεύτερο σκόραρε ο Κοτταρίδης) η Κοζάνη κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τους βαθμούς που την κράτησαν στην κορυφή.

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν αγχωμένοι από την αρχή κι έδειξαν να δυσκολεύονται να διασπάσουν την άμυνα του Βοΐου που έδειξε ιδιαίτερα επικίνδυνο στην αντεπίθεση.

Στο 10’ κόρνερ του Τραυλού, κεφαλιά του Κοτταρίδη από κοντά απέκρουσε στην γραμμή ο Καραγιάννης.

Στο 17’ ο Πιρίτζαους στην προσπάθεια του να κόψει τον Φασούλα έστρωσε στον νεαρό Τζημόπουλο που σε θέση τετ-α-τετ πλάσαρε μόλις άουτ.

Στο 23’ σέντρα του Τραυλού, καρφωτή κεφαλιά του Κ. Τρομπούκη πέρασε λίγο άουτ.

Στο 25’ ο Στεργιόπουλος έκλεψε τη μπάλα, προχώρησε κι έδωσε στον Τζημόπουλο που και πάλι σε θέση τετ-α-τετ σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 27’ η Κοζάνη ζήτησε πέναλτυ για σπρώξιμο στον Τσικόπουλο μέσα στην περιοχή κατά την εκτέλεση κόρνερ.

Στο 37’ σέντρα του Αροσβίλι, κεφαλιά του Κοταρίδη στον πρώτο δοκάρι πέρασε λίγο άουτ.

Στο 44’ μπαλιά του Πατούρρι, ο Κώστας Ζαρκοδήμος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Χρυσοστομίδη για το 0-1 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το Βόϊο να χάνει άλλη μία μεγάλη ευκαιρία στο 46’ όταν από πάσα του Τζημόπουλου ο Ζαρκοδήμος έφυγε εντελώς μόνος του πίσω από το κέντρο, προχώρησε, πλάσαρε άλλα η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στο 50’΄η Κοζάνη ισοφάρισε σε 1-1 με αριστοτεχνικό φάουλ του Τραυλού από 30 μέτρα.

Στο 65’ λάθος των αμυντικών της Κοζάνης, η μπάλα έφτασε στον Ζαρκοδήμο που πλάσαρε από πλάγια αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το απέναντι δοκάρι.

Στο 73’ ωραίος συνδυασμός της Κοζάνης, σουτ του Χαϊτίδη πάνω από τα δοκάρια.

Στο 70’ ο Σάββας Κοτταρίδης με κεφαλιά από κοντά μετά από κόρνερ του Τραυλού έκανε το 2-1, λυτρώνοντας την ομάδα του.

Στο 76’ σουτ του Σιδηρόπουλου απέκρουσε ο Ζαρκοδήμος σε κόρνερ. Το κόρνερ χτύπησε ο Τραυλός και η κεφαλιά του Κοτταρίδη πέρασε μόλις άουτ.

Στο 80’ σουτ του Χαϊτίδη μόλις άουτ.

Στο 83’ συρτό φάουλ του Αθ. Τρομπούκη έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Καραγιάννης που ήταν πάνω στη γραμμή της εστίας.

Στο 87’ έγινε η φάση που έβαλε μπουρλότο στο παιχνίδι όταν από ένα φάουλ που υπέδειξε (ανάποδα σύμφωνα με την Κοζάνη) ο βοηθός Βογδόπουλος κοντά στην περιοχή του Βοΐου ο Τραυλός φάνηκε κάτι να του λέει με αποτέλεσμα να αποβληθεί και το παιχνίδι να τελειώσει με αρκετή καθυστέρηση μέσα σε μεγάλη ένταση.

Η απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον Τραυλό, εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων, εξόργισε τους ερυθρόλευκους που θεώρησαν την αποβολή «τραβηγμένη από τα μαλλιά» και εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους με έντονο τρόπο ακόμα και μετά τη λήξη του αγώνα.

KOZANH (Δημήτρης Σιαπανίδης): Χρυσοστομίδης, Κ. Τρομπούκης, Αροσβίλι (89' Ευθυμιάδης), Κοτταρίδης, Πιρίτζαους, Ηλ. Τσικόπουλος, Αθανασιάδης (56' Σιδηρόπουλος), Χαϊτίδης, Ζηνόβιος (96' Φουρλατάρας), Τραυλός, Δούμας (78' Αθ. Τρομπούκης).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΪΟΥ: Γ. Ζαρκοδήμος, Μιχαηλίδης, Παπουτσίδης, Δημητριάδης, Καραγιάννης, Πατούρρι, Χ. Τουλιόπουλος (78' Ε. Τουλιόπουλος), Τζημόπουλος, Φασούλας, Στεργιόπουλος, Κ. Ζαρκοδήμος (72' Μητσόπουλος).

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
Βοηθοί: Βογδόπουλος, Πραχάλης




Σχόλια

  1. Πόσο χωριάτες είστε για να βρίζετε έτσι ; Μάθετε τους κανόνες και μετά αρχίστε το κρα κρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Στους 3 τελευταίους αγώνες δεν παίζει μπάλα η Κοζανη και τώρα να λέμε την αλήθεια μέσα στα Σέρβια ήταν τυχερή που κράτησαν το 0με την βοήθεια του αμυντικού της Κοζάνης Τον Καρατερπο

      Διαγραφή
  3. Ακούγοντας με καθαρό μυαλό, σήμερα, τα όσα λέγονται στην κερκίδα στο βίντεο, μου έρχεται εύλογα το ερώτημα ..." ποιος σας δίνει το δικαίωμα κύριοι να βρίζεται τις οικογένειες του οποιουδήποτε διαιτητή του οποιουδήποτε παίκτη ; ... (γιατί και για παίκτη της ομάδας της Κοζάνης άκουσα να λέγεται από φιλάθλους της Κοζάνης, "π @@@@ ας γιε ..... βγάλε τον έξω τον μ@@@@@)
    Το πιο άσχημο όλων ήταν που παιδιά της ακαδημίας της Κοζάνης ακολουθούσαν τους "δασκάλους" και στόλιζαν με κοσμητικά επίθετα του τύπου "βάλε την σημαία στον ..... " τους διαιτητές
    Όσο για τον παίκτη που αποβλήθηκε ήταν θέμα χρόνου να αποβληθεί, απαράδεκτη συμπεριφορά εντός γηπέδου ...
    Αναμένουμε την τιμωρία της διοργανώτριας αρχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μεγαλε ενω εκει στην αεπ πατε καλυτερα να πουμε

      Διαγραφή
  4. Τι είναι αυτά βρε Τραυλε αντί να είσαι το παράδειγμα πού τόσα χρόνια είσαι μέσα στα γήπεδα βρίζεις τον επόπτη και και μετά ζητάς και τα ρέστα, ντροπή.... όσο για τα λόγια της κερκίδας( σπίτια- μάνες κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.