Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Αίας Μικροβάλτου – Αστραπή Κλείτου 2-5 | φωτο - βίντεο

Νικηφόρα πέρασε από το γήπεδο του Τρανοβάλτου η ομάδα της Αστραπής Κλείτου, επικρατώντας με σκορ 2-5 επί του γηπεδούχου Αίαντα Μικροβάλτου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής/β’ κατ./1ου ομίλου της ΕΠΣ Κοζάνης.




Χωρίς κίνητρο η ομάδα του Μικροβάλτου -αφού η παραμονή στην κατηγορία είναι δεδομένη- και με πολλές απουσίες, δεν αδιαφόρησε για το ματς, αλλά βρέθηκε απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα που έχει βλέψεις κορυφής ευρισκόμενη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τι κι αν το Μικρόβαλτο πέτυχε δυο υπέροχα γκολ (Κουμπέτσος, Δεληβανόπουλος), τι κι αν στο 86’ είχε δοκάρι με το σκορ στο 2-4, τι κι αν είχε την ατυχία να δεχτεί γκολ στην εκπνοή των δυο ημιχρόνων (45’ και 91’). Το αποτέλεσμα ήταν μια βαριά ήττα…

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν: ο Παναγιώτης Κυριακίδης στο 5’ το 0-1, ο Νίκος Ατματσίδης το 0-2 στο 28’, ο Κώστας Κουμπέτσος μείωσε στο 30’ για το 1-2 (το καλύτερο γκολ του αγώνα), ο Παναγιώτης Κυριακίδης (2 γκολ) το 1-3 στο 45’, ο Παύλος Γεωργιάδης το 1-4 στο 50’, ο Νίκος Δεληβανόπουλος το 2-4 στο 82’ και το σκορ έκλεισε στο 91’ ο Γιώργος Παπαδόπουλος για το τελικό 2-5.

Διαιτητής του αγώνα ο Γιώργος Τσούλης, με βοηθούς την Ζουμπουλία Βαρδιάμπαση και τον Μανώλη Δραγώγια.

Η σύνθεση των γηπεδούχων:

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Δ. Σταθόπουλος): Παρίσης Αλ., Ντίνας Λαζ., Μπέσας Ι.-Ρ., Σαΐτης Γεώ. (79’ Πολίτης Δ.), Λάμπρος Χρ., Κουμπέτσος Κων., Πεκρίδης Φωτ., Μάντσης Ορ., Γκέος Φιλ., Δεληβανόπουλος Νικ., Τσαράβας Γεώ..

mikrovalto.gr












Σχόλια