Γ' Εθνική: Βέροια - Ερμής Αμυνταίου 3-0 | φωτο - βίντεο

Σε ευχάριστο απόγευμα εξελίχθηκε η αναμέτρηση στο γήπεδο της Βέροιας με τη “Βασίλισσα” να υποδέχεται τον Ερμή Αμυνταίου.


Το ενδιαφέρον σε ότι αφορά την έκβαση της αναμέτρησης διήρκησε για μισό ημίχρονο, όσο δηλαδή να πετύχουν οι γηπεδούχοι δυο γκολ και να “κλειδώσουν” τη νίκη.

Η ομάδα του Αμυνταίου απείλησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όλο κι όλο δυο φορές, μια στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και μια στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου.

Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα η αναμέτρηση ήταν παράσταση για ένα ρόλο με τη Βέροια να ξεκινάει και να τελειώνει το παιχνίδι με επιθετικές διαθέσεις.

Το σκορ άνοιξε στο 27' ο Κανούλας σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα σχεδόν πάνω από τη γραμμή μετά από φάση διαρκείας όταν κέρδισε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Τσικόπουλο, ο οποίος τη γύρισε παράλληλα προς την εστία, και από το σημείο εκείνο ο Κανούλας απλά την έσπρωξε στα δίχτυα.

Ο Κανούλας ήταν και ο σκόρερ του δευτέρου τέρματος στο 32'  από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που υποδείχτηκε σε ανατροπή του Τσικόπουλου από τον Γιορεντζίδη. 

Ουσιαστικά από εκείνο το σημείο και μετά τα πράγματα απλοποιήθηκαν εντελώς για τη Βέροια, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στη φιλότιμη μεν, αδύναμη δε, ομάδα του Αμυνταίου.

Το τρίτο γκολ σημειώθηκε δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Βεργώνης μετά από κόρνερ του Σκαθαρούδη νίκησε όλους τους αμυντικούς στον αέρα και με κεφαλιά πέτυχε το 3-0.

Η Βέροια χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο είχε την ευκαιρία να αυξήσει κι άλλο το σκορ αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε έμειναν στο “αχ” των φιλάθλων.


Στέλιος Ντάμπιζας. «Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου».


Στιγμιότυπα του αγώνα 


περισσότερες φωτογραφίες κλικ ΕΔΩ 

Verianet.gr




Σχόλια